Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבעלי רכבים אחרי גמר תקופת האחריות - באיזה שלב עברתם (אם בכלל) למוסך שאינו של היבואן?

 

מחפש מוסך לטיפול בפורד בת 4.

 

המלצות / דיסהמלצות על הבאים יתקבלו בברכה: מוסך פרי מוטורס / מוסך אדנים.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
לבעלי רכבים אחרי גמר תקופת האחריות - באיזה שלב עברתם (אם בכלל) למוסך שאינו של היבואן?

 

מחפש מוסך לטיפול בפורד בת 4.

 

המלצות / דיסהמלצות על הבאים יתקבלו בברכה: מוסך פרי מוטורס / מוסך אדנים.

 

מנסיון שלי, לא מוסך יבואן, טיפול 10000 כל מוסך יבצע בקלות, טיפולים אחרים לפעמים אין ברירה.

 

התרומה שלי:

בקיץ של שנה שעברה, המזגן באוטו של אישתי הפסיק לעבוד, הלכתי ליצחק ויס, שאמר שהוא כבר לא מסוגל לטפל בכאלה מערכות, ושאני אסע לאיבחון במוסך של היבואן.

הגעתי לפרי מוטורס והתברר לי שבדיקה למזגן, רק בדיקה בשביל לאבחן את הבעיה, עולה 400 שקלים (זה כולל גז), בתום הבדיקה התברר שצריך להחליף מדחס, בחרתי במשופץ שעולה כמה אלפי שקלים.

אחרי שבוע מהטיפול המזגן שוב לא קירר.

 

חזרתי אליהם, שוב בדיקה הפעם בחינם, והתברר שצריך להחליף את הרדיאטור של המזגן+אטם אחורי בעלות של 8000 ש"ח, אז בעצם החלפתם לי את המדחס סתם?, לא מה פתאום גם הוא היה תקול, כמובן שאין לך שום דרך להוכיח שהוא לא היה תקול.

 

פה נשברתי, התקשרתי ליצחק ויס שהמליץ לי לנסות אצל אשר מיזוג, שבחיפוש קצר התברר לי שהוא ממוקם 50 מטר מפרי מוטורס.

נכנסתי לאשר, שאחרי חצי דקה (ולא, הוא לא גובה 400 ש"ח בשביל לבדוק את זה), הראה לי שיש נזילה על הרדיאטור וצריך להחליף אותו, ואין שום בעיה קריטית באטם האחורי, העלות 2000 ש"ח לרדיאטור מקורי, (רדיאטור גדול במיוחד לפורד גלאקסי), מאז ההחלפה המזגן עובד כסידרו.

 

בקיצור החלפתי את המדחס המקורי למשופץ באלפי שקלים כנראה ללא שום צורך, ולא רק שלא החזירו לי את הכסף רצו עוד 8000 , בשביל להחליף רדיאטור (שעלה 2000 אצל אחרים), + חלקים שאין צורך להחליף, ובכל מקרה רק בשביל איבחון הבעיה, הם דורשים 400 שקלים.

 

במהלך הטיפול הראשון היתה לי שיחה מעניינת עם הפקידה, שהסבירה לי כמה חשוב מוסך יבואן בשביל איבחון נכון, וטיפול מדויק באוטו...

 

המסקנה שלי, לא מוסך יבואן, בטח לא לטיפולים שוטפים.

פורסם
תודה רבה על התגובות.

יש המלצה על מוסך בפ"ת לטיפול בפורד (טיפול שנתי רגיל)?

 

אני הייתי מרוצה אצל מאירמן, מאוד אמין, עסק משפחתי כבר 60 שנה.

מטעמי נוחות מטפל בת"א ליד העבודה.

[h=3]מוסך מאירמן, מוסכים, בהאלוף דוד מרכוס 2, פתח תקווה[/h]

×
×
  • תוכן חדש...