Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תכולת מיכל דלק פולו 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום תדלקתי את המכונית כשנותרו כ30 קילומטר להתרוקנות מיכל הדלק( נורית המיכל דלקה).

בהנחה והרכב צורך בהערכה גסה שכוללת מקדם כלשהו לפני ריקון מוחלט של המיכל כ 10 קילומטר לליטר, נותרו כשלושה ליטרים בתוך מיכל הדלק.

למרות התכולה המוצהרת של המיכל (45 ליטרים) הצלחתי לתדלק 50 ליטרים אל המיכל.

יתכן ותחנת הדלק מזייפת בחמישה ליטרים לרעתי ?

האם במיכל הדלק יש נפח נוסף של חמישה ליטרים שלא הוצהר עליו בנתוני הרכב ?

אשמח לדעתכם.

תודה IMG_2441.jpgcafc740219921fe2f2187bd2755b7204.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

כן, יש לכך מספר סיבות הנדסיות והגיוניות שיצרני הרכב עושים, אני מצרף לך 3 לינקים בנושא: (כולל הסיבה של רצפה לא מיושרת שגורמת לדלק לא להיות בצורה אחידה במיכל שתוכנן מלכתחילה כפי שתוכנן, כפי שתראה בלינקים ובהסברים).

http://www.s-oil7.com/eng/knowledge/expert/view.jsp?seq=79

https://www.saga.co.uk/magazine/motoring/cars/using/petrol-myths

https://www.sciencedaily.com/releases/2005/10/051023120710.htm

פורסם (נערך)

אני זוכר עוד מקרים כאלה,בפולו אכן ניתן לדלק עוד 5 ליטרים.

יש איזה כפתור לניקוז אוויר שמאפשר למלא יותר דלק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פתחתי גם אשכול על זה, נשארו לי מספר קמ ונכנסתי למלא פול.. המיכל שלי הוא 45 ליטר בהנחה שנשאר לי כ5 ליטר במיכל הייתי צריך לתדלק סביבות ה40 ליטר ונכנס לי 47 ליטר חשבתי בהתחלה שבתחנת דלק משהו מזייף אבל זה קורה לי בכל התחנות שעברתי

פורסם

כל המידע נמצא בשלושת הלינקים למעלה.

פורסם

גם בפאביה שלי נכנס יותר.. יש מתג שמשחרר לחץ אוויר מהמיכל ואפשר להכניס עוד כ8 ליטרים.

המתג נמצא ממש בתחילת פתח התדלוק מצד ימין.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

התפקיד של הידית הקטנה בפתח המילוי היא לא נועדה בכדי שתכניס עוד כמה ליטרים למיכל.

יש למלא דלק עד אשר המשאבה מפסיקה לבד וזהו.

איזה כייף לי :)

פורסם

חבר'ה, הגיע הזמן לשחוט את הפרה הקדושה. מתדלק או מתדלקת לימדו את הנהגים בארץ את 'הפטנט' למילוי יתר של מיכל הדלק ובטעות אנשים חושבים שהכפתור נועד למטרה זו, אז בואו נעשה סדר.

השסתום/כפתור מיועד לשמור על כמות מסויימת של אוויר במיכל הדלק ועל-ידי כך למנוע מצב של תדלוק יתר של מיכל הדלק ולא להיפך כפי שרובכם חושבים ואינו מיועד להפעלה על-ידי הנהג או המתדלק.

לאחר סיום התדלוק וסגירת הפקק של מיכל הדלק הכפתור נלחץ אוטומטית על-ידי הפקק של מיכל הדלק והשסתום נפתח ומאפשר מעבר של אוויר ממיכל הדלק לצינור התדלוק.

פורסם

תודה על התשובה.

רק כיוון שאני מגיע מעולם האופנועים, כלל אצבע ראשון הוא למלא את המיכל דלק עד סופו ולא להשאיר אוויר במיכל, הרי אדי דלק מתפוצצים ולא הדלק עצמו (חלילה בתאונה..)

מעניין מדוע VAG החליטו לייצר את המתג הזה.

פורסם

רק כיוון שאני מגיע מעולם האופנועים, כלל אצבע ראשון הוא למלא את המיכל דלק עד סופו ולא להשאיר אוויר במיכל, הרי אדי דלק מתפוצצים ולא הדלק עצמו (חלילה בתאונה..)

לא תמצא בשום מקום בספר הרכב שמומלץ למלא את מיכל הדלק עד אפס מקום אלא להיפך. לא מכיר אופנועים.

פורסם
תודה על התשובה.

מעניין מדוע VAG החליטו לייצר את המתג הזה.

ומה קורה אחרי שמתרוקן חצי ליטר? אתה מתדלק שוב ודואג שהמיכל יהיה מלא כל הזמן?

פורסם
ומה קורה אחרי שמתרוקן חצי ליטר? אתה מתדלק שוב ודואג שהמיכל יהיה מלא כל הזמן?

משתדל לעשות זאת..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

תשתדל להנות מהנהיגה ומהאופנוע, מאשר התחביב הזה.

• תוכן חדש...