Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות וביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

שבוע צפוי להגיע עם הרכב שלי למגרש מכוניות לסיים תהליך רכישת הרכב.

נאמר לי שצריך להמציא מסמך ביטוח חובה לרכב הנרכש. מישו יכול להסביר לי איך זה עובד?

האם יהיה כפל ביטוחים על הרכב שלי (הישן) ולרכב החדש?

האם הביטוח יחייב אותי להראות העברת בעלות קודם כתנאי לשליחת הפוליסה?

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

אתה פשוט עושה ביטוח על הרכב החדש שלך, אתה מקבל את המסמך פחות או יותר מייד למייל. את הביטוח על הרכב הישן אתה מבטל.

הם לא יחייבו אותך להראות העברת בעלות, אתה פשוט מתקשר, אומר להם את כל הפרטים של הרכב וזהו, הכל כרגיל.

V5

פורסם

כאשר אתה מגיע למגרש,כמובן לאחר בדיקה שהכל תקין וסגירת העסקה -טלפון לסוכן הביטוח " בטל בבקשה ביטוח חובה ממכונית X והעבר אותה למכונית Y " /שלח פוליסת חובה לרכב Y ובא לציון גואל.

הסוכן יפקסס מיידית למגרש את הביטוח,שבלעדיו לא יתנו לך לצאת עם הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

הכל נכון, אבל בהמשך כן תצטרך לשלוח לסוכן תעודת ביטוח חובה מקורית של הרכב הישן+צילום העברת בעלות. לכן בשום אופן אל תשאיר למגרש תעודת ביטוח חובה מקורית.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...