Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, היום גילית שכנראה עף המכסה המיועד לוו גרירה (אני מניח).

מאיפה ניתן להזמין אחד כזה? כמה אמור לעלות? תודה :)

IMG_7985.jpg

פורסם (נערך)

לא עף.

נגנב.

"עפו" לי כבר שלושה כאלה, עד שהתייאשתי והשארתי את החור.

את הכיסויים של הפתחים בגגון עוד לא גנבו לך? כי גם מזה נמאס לי כבר.

אם אתה מתעקש, המק"ט של החלק הוא BR5H-50-A11A-08

יש לך כאן מכירה (עם דמי משלוח קצת מופרכים). כמו שאתה יכול לראות בתמונה, יש לו חוט אבטחה, שלא מאפשר לו סתם "לעוף"

למחיר צריך להוסיף צביעה לצבע הרכב. אני השארתי אצל חבר צבעי רכב בהרצליה לכמה ימים, עד ש"נפלה" לו לתיקון נרחב עוד מאזדה בצבע "שמפניה" (נדיר :-P) וכך הוא לא לקח לי עבור הצביעה. (כבר הכין צבע בפיסטולט עבורה).

*החלק עולה בארץ אצל חזי כ80 שקלים

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
או לחילופין - eBay

תודה, זה הביטוי שחפשתי.

לא עף.

נגנב.

"עפו" לי כבר שלושה כאלה, עד שהתייאשתי והשארתי את החור.

את הכיסויים של הפתחים בגגון עוד לא גנבו לך? כי גם מזה נמאס לי כבר.

אם אתה מתעקש, המק"ט של החלק הוא BR5H-50-A11A-08

יש לך כאן מכירה (עם דמי משלוח קצת מופרכים). כמו שאתה יכול לראות בתמונה, יש לו חוט אבטחה, שלא מאפשר לו סתם "לעוף"

למחיר צריך להוסיף צביעה לצבע הרכב. אני השארתי אצל חבר צבעי רכב בהרצליה לכמה ימים, עד ש"נפלה" לו לתיקון נרחב עוד מאזדה בצבע "שמפניה" (נדיר :-P) וכך הוא לא לקח לי עבור הצביעה. (כבר הכין צבע בפיסטולט עבורה).

*החלק עולה בארץ אצל חזי כ80 שקלים

מאדרפאקרס.

הגגון עדיין בסדר :\

• תוכן חדש...