Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זה קשור אבל החלפתי שתי תושבות מנוע של הגשר, אין רעידות או משהו חריגים בגללם.

אני לא יודע אם זה אחרי זה או לפני אבל בכל מקרה כשאני בולם יש רעשים של "ווואוו" עמום כאילו משהו נדפק במשהו,

בנוסף יצא לי להפעיל הרבה את ABS בזמן האחרון והוא עשה רעש של "ווו..." גם מזכיר את זה.

בוודאות זה לא ABS.

מה אתם אומרים? מנוע נדפק במשהו בגלל תושבת או צלחות בלמים\רפידות?

זה רעש מעצבן...

פורסם

רפידות ? משום מה לא נראה לי...הן לא נסעו הרבה בכלל וכמובן שנבדקו כל פעם לפני טסט או משהו והם בסדר גמור, די חדשים.

אלא אם הצלחתי לשחוט אותם מהר, אבל לא נראה לי.

פורסם

לא שמתי אותם עכשיו, שמתי אותן לפני יותר משנה, אולי קרוב לשנתיים?

סאמקו, איטלקיות, כולל הצלחות.

אני אסביר, הרפידות תמיד שורקות (לא עזר גירוז) אני יודע שיש רכבים שרפידות מסויימות לא עוצרות בלי להרעיש לא משנה מה תעשה... אבל פה יש רעש של חיכוך מעצבן.

השאלה - אם זה מהברקסים או כי המנוע נדפק במשהו, מה שנראה לי פחות הגיוני, אבל משום מה...לא הרגשתי את זה לפני שהחלפתי את התושבות.?

אגב, בכיוון פרונט נבדק כמה דברים במתלה והכל סבבה.

והברקסים מאחורה הם די זקנים, אבל עם 50 אחוז כח בערך, אולי קצת פחות. מה אומרים?

פורסם

צריך לשמוע את הרעש במדוייק. יש מצב שהרפידות עצמם עושות את הרעש למרות שנישאר בהם בשר הכל טוב ויפה אבל לא כל הרפידות בכל שלב בחייהם באות במגע חלק ושקט עם הצלחות. מניסיון!

פורסם

התכוונתי ששומעים את זה ממש לקראת העצירה המוחלטת ולא כשאני נגיד בולם ממהירות גבוהה לקראת עצירה.

חלונות סגורים שומעים מעולה אז זה מה שטוב, אי אפשר לפספס.

להערכתך זה הרפידות?

פורסם

שבוע שעבר ניתקלתי במצב דומה בסובארו שבו הצלחות והרפידות היו חדשות, בא אליי הבן אדם אחרי 500 קמ שנסע עליהם והשמיע לי את הרעשים שתואמים לתיאור שלך גם כן בהאטה ממש לקראת העצירה...מייד כיוונתי לרפידות. הוחלפו על ידי לאחר כבוד והרעשים נעלמו לחלוטין!

• תוכן חדש...