Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת הרבה מאוד באסה.

מישהו יכול לכתוב האם הצפצפה הזאת כתובה בפוליסות הביטוח של מכוניות חדשות? בודקים אותה בטסט? איפה נמצא הפיוז שלה - עם כל השאר?

פורסם
אני מניח ההאספקה בינואר מתייחסת לדגמים שלפני מתיחת הפנים, נכון? האם בדקת את זה?

הרכבים מגיעים לישראל בסוף השנה והם בצורה הישנה המסירה תהיה בינואר, צריכים לשלם בתחילת דצמבר ואז מרוויחים את עליית המס.

יש באמת הנחות?

כמה שילמת?

יש הנחות גדולות בכסף, וגם באיבזור , יש הבדלים בהנחות בין ה 1.4, ל 1.2.

לגבי הנחות יש כל מיני אופציות, תברר בסוכנות הקרובה אליך.

פורסם

אוי וייי.... בא לי לבוא עם מזומן על השולחן על 2 מכוניות וברגע שהם אומרים משהו על הקישקוש מובל איי אני פשוט קם והולך. לא מאמין שמחייבים את זה עכשו

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אני מניח שאת המובילאי אפשר לנתק ולהוציא מפעילות או לפחות להשקיט אותו. הבעיה היותר גדולה היא שמבצעים התקנה מקומית ומפרקים פלסטיקה - ראיתי רכבים חדשים שהפלסטיקה שלהם קרקשה קצת - כנראה מההתקנה הלא מקצועית. זה ממש מעצבן לקבל רכב חדש, גרמני... ומקרקש...

פורסם
אני מניח שאת המובילאי אפשר לנתק ולהוציא מפעילות או לפחות להשקיט אותו. הבעיה היותר גדולה היא שמבצעים התקנה מקומית ומפרקים פלסטיקה - ראיתי רכבים חדשים שהפלסטיקה שלהם קרקשה קצת - כנראה מההתקנה הלא מקצועית. זה ממש מעצבן לקבל רכב חדש, גרמני... ומקרקש...

אתה צודק בהחלט, אני קיבלתי רכב חדש, גרמני, עם לוח שעונים מקולקל - ולמה? פאדיחות בעת התקנת האיתוראן. חיכיתי חודש שלם לחלק + 5 שעות במוסך והפסד יום עבודה (כי הסתבכו לגמרי עם הקידוד ופנו לגרמנים) אבל פיצו בטיפול חינם והשירות היה מעולה אז סתמתי את הפה.

כל עוד ניתן להימנע מהצפצפה הזאת - עדיף.

• תוכן חדש...