Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עשיתי תאונה קטנה לפני יומיים בעקבות נהגת לא זהירה שהתפרצה לכביש מהחנייה, ניסיתי לסטות אך פגעתי בה עם הצד הימני קדמי של הרכב, המהירות לא הייתה גבוהה כלל 10-25 קמ"ש לפי דעתי ובעקבות כך יש לי שפשוף גדול באותו צד על הטמבון שגולש אל מאחוריי הגלגל ולדלת האחורית מסתבר.

השאלה היא כזאת, דיברתי עם בעלה של הפוגעת והוא מנסה להגיע להסדר כזה שיוזיל לו את עלויות ההשתתפות עצמית, אני יכול לטפל ברכב בצ'מפיון מוטורס שעובדים עם חברת הביטוח, הוא מציע שאלך למוסך בעיר שלי שמתמחה בפחחות וצבע.

אני רק מנסה להבין האם יכול להיות נזק שאני לא רואה כנהג חדש וחסר נסיון ?

נזק פנימי למכלול הרכב ? יש רווח של כמה מילימטרים בין הטמבון לרכב שלא היה לפני כן, ובנסיעות הראשונות לאחר התאונה שמתי לב שהיו כמה רעשים חריגים שלא היו מעולם.

לא שמתי לב שהרעשים חוזרים ואני מפחד שאני אתקן את הצבע והפח והכל יראה טוב אך המכלול נפגע וזה יבוא לידי ביטוי מאוחר יותר.

20161107_081647.jpg20161107_080349.jpg20161107_081643.jpg

פורסם

תתקן איפה שאתה רוצה,כשהם יפרקו את הפגוש בשביל לצבוע אותו הם כבר יראו,אם הפגוש לא יושב טוב אולי קליפס נשבר,אבל צריך לפרק אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נראה שזה שפשוף בלבד ללא מעיכה.

פוליש יוריד את רוב הסימנים להוציא איפה שהצבע התקלף.

אתה צריך לקחת בחשבון שצביעה במיוחד של צבע הרכב הזה יתכן וידגיש הבדלי גוונים.

אולי עדיף לך להסתפק בפוליש בלבד עם פיצוי כספי.

פורסם

יש למישהו הכרות עם אקסטרים ופחחות בע"מ שנמצא בתלפיות ירושלים ?https://www.facebook.com/groups/258360154554926/

לא ממש מצאתי ביקורות, הייתי במוסך והוא רוצה לצבוע לפי מספר קטלוג של הרכב הוא אמר ולעשות פוליש לאיזור הפגוע.

פורסם

הרעשים ששמעת אולי מהביטנה של הגלגל שהשתחררה ופוגעת בגלל בזמן נסיעה לפי מה שנראה אין נזק פנימי הכל פחחות ואולי רק פוליש ווקס

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

• תוכן חדש...