Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,יש לי רנו מגאן 2 האצ'בק ידנית 1600 סמק שנת 2005 עם 185000 ק"מ.

ברכב הנקודת חיבור של הקלאץ' נמצאת גבוה מאוד מאוד (ממש בסוף הדוושה),לעיתים אף מורגש שהקלאץ' לא מתחבר בצורה חלקה (לדוג' קפיצות ברכב לאחר תחילת נסיעה בהילוך ראשון ואף בהעברה להילוך שני)

הלכתי למוסך מורשה ולאחר בדיקה אמרו לי שמצב הקלאץ' הוא בסדר גמור.

וגם מבדיקה אישית הקלאץ' נראה בסדר(הרמת האנדברקס ונסיון נסיעה בהילוך גבוהה-הרכב נכבה במהירות ללא הרגשת "החלקה" של הקלאץ')

השאלה היא אם הקלאץ' של הרכב הנל הוא הידראולי או מכאני,כלומר אם הוא מכאני האם יש אפשרות למתוח את הכבל קלאץ' ע"מ לשפר את הנושא?ואם הוא הידראולי אז איך אפשר לסדר את הבעיה?

נ.ב. לפעמים בעת החיבור של הקלאץ' נשמע קול של נקישה קטנה מהקלאץ'.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

הקלאץ אצלך הידראולי עם כיוון אוטומטי, אז זה נשמע בסדר גמור שהוא גבוה.

יכול להיות שמיסב הלחץ/משאבות התעייפו, אבל אין מה להיכנס להוצאות לפני שזה יחמיר.

פורסם
הקלאץ אצלך הידראולי עם כיוון אוטומטי, אז זה נשמע בסדר גמור שהוא גבוה.

יכול להיות שמיסב הלחץ/משאבות התעייפו, אבל אין מה להיכנס להוצאות לפני שזה יחמיר.

תודה קבה כל התשובה,אגב,מה הכוונה "יחמיר"?איזה תסמינים צריכים להיות כדי שאני אדע שהמצב כבר חמור?

פורסם

או שדוושת המצמד צונחת ולא חוזרת ( משאבה תחתונה סיימה את הקריירה ) - מכאן המשך הנסיעה למוסך על הגרר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...