Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר זך בוקר צח,

מחפש המלצה למערכת שתורכב בכניסה לדוד, הדרישות הן מחיר זול, אחזקה תקופתית קלה ופשוטה. רצוי שיהיה גם קל להתקין כי אני אעשה את זה לבד.

תודה רבה.

פורסם

גר בבית שאן, המים מעולים אך מלאים מינרלים. ככה לפחות אני חושב, יש מדד כלשהו שמפורסם מטעם המדינה או גוף כלשהו?

פורסם

כן, פנה לרשות המקומית שלך הם ייתנו לך את הדוח השבועי.

פעם בחודש הוא מפורסם במקומון שלכם.

אגב, יש לכם תאגיד מים?

פורסם

אתה מדבר על סינון אבל סיליפוס איננו מסנן אלא חומר המתמוסס לתוך המים ומונע שקיעת אבנית בדוד.

חפש מידע ברשת.

:turn-l:
פורסם

יש המלצות ספציפיות ואובייקטיביות? כל אחד ימכור לי את מה שהוא רוצה. הדרישות כמו שפירטתי הן בעיקר מחיר ותחזוקה זולים

פורסם

אין לי שום מערכת. אחרי 5 שנים פתחתי את הדוד לטיפול מונע, ולא היתה שום אבנית. כנראה בגלל שאני מקבל מי מקורות ובשנים האחרונות מים מותפלים.

פורסם

דוד (וקולט) זקוקים לתחזוקה.

פעם בשנתיים בערך אני מחליף פלאנץ' ועושה

ניקוי אבן לבד,אגב פלאנץ' עולה סה''כ 70 ש''ח.

לא צריך יותר מזה,לדעתי סתם מיותר.

פורסם

תלוי באיכות המים באיזורך ובמידת השימוש בחימום חשמלי.

מומלץ גם לשטוף את הקולטים. אצלי התקנתי שני ברזים, שמאפשרים לי לשטוף את הקולטים בלחץ המערכת בלי פירוק כלשהו (רק לסגור ברז 1 + לפתוח ברז 2).

• תוכן חדש...