Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, פעם לא היה יותר טוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שירות אחרי 500 ק"מ? הם עד כדי כך לא מאמינים במוצר שלהם?

היה מקובל אצל כל היצרנים.

רמת העיבוד השבבי היתה נמוכה לעין ערוך מזו של ימינו, והשמן המקורי היה מכיל שבבים ולכן היה מוחלף כבר אחרי 500 קמ.

ב 2500 ק"מ היו עושים חיזוק ראש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

טיפול "סיום הרצה" היה מקובל עד יחסית לא מזמן, עד אמצע - סוף שנות ה 90.

היו מחליפים שמן ופילטר. בהמשך, חלק עברו ל"ביקורת אחרי הרצה" בלי החלפת שמן ופילטר וגם על הביקורת הזו ויתרו כעבור זמן מה.

פורסם

כן, אני זוכר שכשקיבלתי את האופל אומגה שלי במתקן המסירה החדשני של חברת ליאו גולברג הסביר לי הבחור שמסרלי את הרכב שהפעם הבאה שאני אראה את המוסך תהיה ב-15000 ק"מ (ב-505 שקדמה לה הטיפולים היו כל 5000 ק"מ)

אגב הבחור טעה בגדול חזרתי למחרת למוסך בגלל שהמאוורר לא עבד והמנוע הגיע ל-120 מעלות...

סה"כ מתוך שלוש וחצי שנים שהרכב הזה שימש אותי הוא היה בערך 10 חודשים במוסך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
טיפול "סיום הרצה" היה מקובל עד יחסית לא מזמן, עד אמצע - סוף שנות ה 90.

היו מחליפים שמן ופילטר. בהמשך, חלק עברו ל"ביקורת אחרי הרצה" בלי החלפת שמן ופילטר וגם על הביקורת הזו ויתרו כעבור זמן מה.

טיפול 'סיום הרצה' עדיין קיים באופנועים, בדר"כ לאחר 1,000 קילומטרים. מחליפים שמן ולפעמים גם מסנן.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

היית פטור מגירוז?

כילד זכור לי שאבא שלי היה לוקח את המכונית (פיאט 600 דגם 1964) לטיפול כל 5000 ק"מ, והיה גם עניין של גירוז, לא זכור לי באיזה תדירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באותן השנים היו מעט מאד מוסכים מורשי יבואן, מאחר ולרוב אחרי תום האחריות בעל המכונית היה מטפל בה במוסך פרטי.

המכוניות היו פשוטות מאד לטיפול, ולא היה ערך מוסף גדול למכונית שטופלה במוסך מורשה יבואן.

מי שהכניסה, ובגדול, את תודעת המוסכים המורשים, היתה כלמוטור יבואני מיצובישי.

ברגע שנתנו 3 שנות אחריות והתנו זאת בטיפול במוסך מורשה יבואן בלבד, החלו לפרוח מוסכי השרות, וסוף סוף החלה הקפדה על מראה אסתטי, פינות המתנה ראויות, ומהצד השני מחירי הטיפולים האמירו, כי מישהו היה צריך לשלם את כל זה..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לי זכור שבילדותי אמא שלי היתה דואגת להחלפת שמן בפורד אסקורט 1969 שהיתה לנו כל 2500 ק"מ ב"סיכת המומחים פז"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש עוד תחנות דלק עם בורות טיפולים כאלה, לא שמישהו עובד בהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...