Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכל הסיבות שהועלו, דווקא של באגירה נשמעת הכי הגיונית. :lol:

הרי צריך ללמד את המערכות שיש לוחיות עם ספרה נוספת, אז מה ההבדל בין זה לבין להפוך את הספרות הנוכחיות למספר הקסדצימלי למשל?

פורסם
בתחילת דיברו על 1/1/2017 אח"כ על 1/2, אח"כ על 1/3. כרגע מדברים על 1/6.

לדעתי הפעם האחרונה בה משרד התחבורה עדכן את תאריך היעד הייתה לפני מעל לשנה. מאז שוק הרכב שובר שיאי מכירות מחד, וכולנו רואים שכבר "מגרדים" בכח לוחיות שנותרו משנות השמונים (סיומות 80-81) והתשעים (סיומת 08) כדי לעמוד בביקושים.

אם ישמר קצב המכירות הנוכחי (אני מעט בבספק לגבי זה, מאחר וכפי שנאמר פה אנשים בקרוב יפנימו כי הערך של מכוניות שבע ספרות עומד לצלול דרמטית עקב שיקולי שופוני), אזי צריך למצוא פתרונות לקרוב ל- 200 אלף מכוניות שאמורות לעלות בכביש בשמונת החודשים הבאים.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אם ישמר קצב המכירות הנוכחי (אני מעט בבספק לגבי זה, מאחר וכפי שנאמר פה אנשים בקרוב יפנימו כי הערך של מכוניות שבע ספרות עומד לצלול דרמטית עקב שיקולי שופוני), אזי צריך למצוא פתרונות לקרוב ל- 200 אלף מכוניות שאמורות לעלות בכביש בשמונת החודשים הבאים.

שי

אינני רואה שום סיבה שמכוניות עם שבע ספרות יאבדו שקל אחד מערכן בגלל העובדה הזאת. זה שמישהו חושב כך (ולדעתי לא בצדק) לא אומר שכך יהיה. נכון, משרד התחבורה היה שמח אם פרוייקט המיחשוב היה מתקדם מהר יותר, אבל זה לא נראה המצב.

אם יחסרו מספרים אני מעריך שישתמשו בסיומת 77 שהיום מוקצית לכלי רכב בשירות המדינה, 55 המוקצית לרכבי אספנות, ואולי גם לסיומות 21 ו-22 המוקצות לכלי רכב דיפלומטיים.

אין מה לדאוג, יהיו די מספרים לכולם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרי צריך ללמד את המערכות שיש לוחיות עם ספרה נוספת, אז מה ההבדל בין זה לבין להפוך את הספרות הנוכחיות למספר הקסדצימלי למשל?

במערכות מידע מספר הרישוי נשמר כמחרוזת ולא כמספר שלם.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
סתם דיעה עצמית.

אני שכל אחד יוכל ליצור מספר\אותיות, שילווה אותו לכל הדרך, כמו בארה"ב.

מסכים איתך לחלוטין.

לא קשור לשכנים.

בשנות ה-80 היה קשה מאוד למכור רכב משומש משנת ייצור עד 79', כיוון שלוחית הרישוי שלו היתה בת 6 ספרות. וברגע שיתחיל המעבר ל-8 ספרות, תוך זמן קצר תהיה אותה בעיה לרכבים, שבלוחית הרישוי שלהם 7 ספרות - מאותה הסיבה בדיוק.

אני לא מבין מה זה משנה אם "כולם יודעים" שהרכב הוא מתחת לשנתון XX ע"י מבט בלוחית או ע"י מבט ברישיון הרכב.

בואו נניח וזה יכנס לתוקף ב1.1.2017. אם אני ארצה לקנות בעתיד רכב יד שניה שהוא מתחת ליום רישום 1.1.2017 אני אדע שיש לו 7 ספרות, מעבר לכך - 8 ספרות. מה אכפת לי כמה ספרות יש בלוחית?

פורסם

לי וכנראה גם לרובכם לא ישנה אם לאוטו 7 או 8 ספרות.

מצד שני, לישראלי הממוצע שרוצה להתחדש וידו אינה מגעת לרכב חדש, יהיה משנה מאוד אם לרכב יש 7 ספרות (קרי כולם יודעים שהוא לא יותר חדש מ- 2017) או 8 ספרות ועל כן יכול להיות חדש לחלוטין בעיניו של ישראלים ממוצעים אחרים. אגב להערכתי השינוי לא יהיה מיידי אלא יחל בטווח של שנתיים-שלוש. הדברים נכונים במיוחד אם הדגם לא עבר שינוי מהותי בתקופה, ועוד יותר לגבי דגמים שמראש מיועדים לקהל שוחר הפוזה (ג'יפוני מדרכות ועוד).

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
סתם דיעה עצמית.

אני שכל אחד יוכל ליצור מספר\אותיות, שילווה אותו לכל הדרך, כמו בארה"ב.

בכדי

שתוכל לעשות את זה, צריך מערכת חדשה לחלוטין שבה מספר הרישוי הוא מוצמד אדם/רשיון רכב ולא מוצמד רכב כמו שקיים היום.

מה יתן לך היכולת לרכוש בממון רב לוחית רישוי "מלך הפלאפל" אם כשתמכור את הרכב, הלוחית תלך איתו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

81 זה פאסה, בשבוע שעבר זה היה 84.

המערכת צריכה להתחיל להלחץ.

מהל מקום - כבר הרבה זמן עובדים על הארכת המספר בספרה אחת. לעבור מספרות בלבד לשילוב של ספרות ואותיות נקרא לחזור למשבצת אפס, ולהגיע ליעד רק בעוד שנתיים - שלוש. לא סביר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...