Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכולכם כנראה שמעתם שכנראה משנה הבאה יוסיפו עוד סיפרה ללוחית הטענה למהלך של סיפרה ולא להוסיף אותיות היא שהמערכת עובדת על ספרות בלבד אז איך בעצם נרשמים רכבי שגרירות שמתחילים באותיות CD וCC? האותיות אמורות להיות קיימות במערכת לא? גם אם זה רק C וD זה עדיין מוסיף המון אפוציות לכל לוחית רישוי

פורסם

האוצר אמר שזה יותר יקר לעבוד לאותיות, לדחוף עוד מספר זה הכי זול! איך אנחנו תמיד בוחרים בהכי זול :lol:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
האוצר אמר שזה יותר יקר לעבוד לאותיות, לדחוף עוד מספר זה הכי זול! איך אנחנו תמיד בוחרים בהכי זול :lol:

האוצר אמר שצריך להמיר את המערכת שתקרא גם אותיות וזה יהיה יקר ולכן עדיף להוסיף מספר אבל הרגע חשבתי על זה הרי במיילה קיים במערכת לפחות האותיות C וD בגלל רכבי השגרירות אז זה לא אומר שהמערכת מותאמת כבר לאותיות גם אם זה רק לC וD?

פורסם

למיטב ידיעתי (וגם על פי ההיגיון הבריא) מה שקיים במערכת עבור רכבים דיפלומטיים זה רק הספרות - CC או CD רק מציינים את היחוס של הרכב לצי דיפלומטי בכך שהם מופיעים על הלוחית, אולם אינם חלק ממספר הרישוי שלו.

פורסם

ואני חשבתי שהסיבה היא שאם יכניסו אותיות, קריאה תאלץ להיות דרישה הכרחית לשוטרים...שטגדוש!

(וסליחה מראש על ההטרלה, זה פשוט היה מתבקש).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
למיטב ידיעתי (וגם על פי ההיגיון הבריא) מה שקיים במערכת עבור רכבים דיפלומטיים זה רק הספרות - CC או CD רק מציינים את היחוס של הרכב לצי דיפלומטי בכך שהם מופיעים על הלוחית, אולם אינם חלק ממספר הרישוי שלו.

בדיוק כמו ש-"מ" זה לא חלק ממספר זיהוי של משטרה.

עכשיו הכל מובן.

תודה על ההסבר

פורסם

ללוחיות של CC (קונסול כבוד) יש גם לוחית צהובה רגילה במקרה שהרכב נמכר.

ככה שאין תוספת אותיות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מתי מוסיפים את הספרה הזו? אמי מתעקשת לא להחליף את הרכב שלה עד שזה יכנס לתוקף כדי "לא לחזור על הטעות מסוף שנות השבעים" :shock:

פורסם
מתי מוסיפים את הספרה הזו? אמי מתעקשת לא להחליף את הרכב שלה עד שזה יכנס לתוקף כדי "לא לחזור על הטעות מסוף שנות השבעים" :shock:

מתישהו ב2017 להבנתי

פורסם
ללוחיות של CC (קונסול כבוד)

למיטב ידיעתי CC זה לא בהכרח לוחיות של קונסול כבוד - אלו לוחיות של גוף קונסולארי באופן כללי, כולל כמובן קונסולים של כבוד.

פורסם
תגובת המאה. מחכה בקוצר רוח להמשך

אני רואה שזה עובר אצלכם בתורשה, ה"אני לא קונה אוטו לעצמי ויותר חשוב לי מה יגידו השכנים"

לא קשור לשכנים.

בשנות ה-80 היה קשה מאוד למכור רכב משומש משנת ייצור עד 79', כיוון שלוחית הרישוי שלו היתה בת 6 ספרות. וברגע שיתחיל המעבר ל-8 ספרות, תוך זמן קצר תהיה אותה בעיה לרכבים, שבלוחית הרישוי שלהם 7 ספרות - מאותה הסיבה בדיוק.

פורסם
מתישהו ב2017 להבנתי

בתחילת דיברו על 1/1/2017 אח"כ על 1/2, אח"כ על 1/3. כרגע מדברים על 1/6.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...