Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נעקצתי ע''י סלקום ב600 ש''ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

באוגוסט השנה נסעתי לשבוע לטייל בלונדון,כרגיל קניתי לי תכנית שיחות בסלקום כשהפעם התכנית הייתה שכל דקת שיחה או הודעה היא 0.69 אגורות. העדפתי שלא להתעסק עם סים מקומי כי זה היה משהו שהיה לי די קשה בברלין שנה לפני כן אז ויתרתי מראש וגם כן התקשרות עם סקייפ או וואטסאפ בלבד ירדה מהפרק בגלל הורים מוגבלים טכנולוגית. לא הכל היה מושלם בקניית התוכנית הזאת אבל בכל מקרה הלכתי עליה וטסתי לי לשבוע ללונדון.

כמה שבועות אחרי שחזרתי ארצה אני מקבל את החשבון הבייתה ומופתע לראות פאקינג 1000 ש''ח רק על המספר שלי! ישר ירדתי לפירוט השיחות ולהפתעתי פשוט גיליתי באג של המערכת,ממש באג. הבאג קרה בצורה הבא:

שיחה ל052-1234567 בשעה 09:00 שאורכה הוא 4 דקות (נתונים פקטיבים שלי) כפול ה0.69 אגורות שהסכמתי אליהם עלתה: 0.69*4 שזה 2.76 ש''ח.

ועכשיו בשורה אחת מתחת אותה השיחה לגמרי רק שהפעם כאילו התכנית לא נקלטה והופעלה שיחה בצורה כזאת שזה נראה כאילו ביצעתי חיוג מקומי:

שיחה ל052-1234567 בשעה 09:00 שאורכה הוא 4 דקות (אותה השעה ואותו התאריך,ואותה כמות זמן שיחה) אבל הפעם כפול 12 שקל לדקה לפי תעריף מקומי שזה 48 ש''ח.

כלומר בחשבונית הופיעה אותה השיחה בצורה כפולה אבל ללא הפעלת התכנית,ממש באג של המערכת. עכשיו קרו כמה כאלה שיחות ונוצר סכום של כ600 ש''ח על כלום ושום דבר! שיחות שביצעתי דרך החבילה ונקלטו פעמיים, פעם אחת דרך החבילה ופעם אחת מקומית!

כמובן שישר רצתי לסלקום, החבר'ה שם נתקלו בנושא פעם ראשונה, לא כל כך הבינו איך זה אפשרי וכשהסברתי להם את כל התמונה ושכנעתי אותם שמדובר בתקלת מערכת שלא זיהתה שאני מתקשר דרך החבילה שרכשתי הם הועילו בטובם לפתוח קריאה לאיזשהו מרכז של סלקום שיבחן את הנושא.

ועכשיו בצורה ממש לא מפתיעה מתנערים ממני,"הפנייה שלך במחשב של יוסי והוא היום לא נמצא תבוא מחר הוא יהיה", ואז ככה תמיד הם מתנערים ממני בצורה כזאת ש או שהנציג לא נמצא או שעדיין אין תשובה, למרות שהובטח לי תאריך יעד ע''י הנציג שעד תאריך זה הוא חייב לספק לי תשובה,מנהלת הסניף כמובן ביטלה את הנקודה הזאת בטענה שאסור היה לו לתת לי הבטחה שכזאת.

מה שאני החלטתי זה פשוט מאוד,שישרפו ה600 שקל האלה,כבר כמות הסולר ששרפתי מהבית עד לסניף עלתה יותר. את סלקום מחר אני עוזב.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראשית קח רגיעון:-D שמור על הבריאות.

לפני נטישה וכל צעד דרסטי

כתוב מכתב לפניות הציבור שלהם שמור עותק,ציין שאתה שוקל לנטוש אותם

ולא לותר.

לדעתי הם יותרו לך זה מתבקש והגיוני.

היה לי מקרה דומה עם חברה מתחרה לסלקום שנה שעברה בארה''ב עם

הבן הקטן שבאמת הוציא שיחות ללא חבילת גלישה והחברה ויתרה על 50%

חוב שניתנו כהחזר.

מה שכן פנינו אילהם בעצת איש המכירות בחנות שקנינו בנימוס ובסבלנות.

בהצלחה.

פורסם

תן להם זמן להגיב. לפחות שבוע.

השלב הבא - פניה למשרד התקשורת. היתה לי פעם בעיה עם אחד המתחרים - פניתי למשהת"ק והבעיה מפתרה באחת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כבר חודשיים מושכים אותי sperial, הם פשוט כבר לא באים לי בטוב סלקום. זה מה שנקרא הקש ששבר את גב הגמל :lol:

אבל תודה על הטיפ לפנות למשרד התקשורת,לא חשבתי שלמישהו אכפת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

haranza - ביטול אמצעי התשלון יהיה בעייתי - המבטל יחשף לתביעות, כמובן עם ניפוח החשבון.

בכל מקרה אפשר להתנייד ובהמשך לנהל את הקרב. בתקוה שהחברה אליה תתנייד לא תעשה לך תרגילים דומים.

גבי - תלמד את הוריך להשתש בשיחות ואטסאפ. עוד לא נתקלתי במי שלא מסתדר עם זה. אפילו אשתי הטכנופובית והאמא הזקנה שלי. בחו"ל קנה סים מקומי עם חבילת דאטא מתאימה (לפחות 500 מ"ב לשבוע) והשתמש בואטסאפ לשיחות. זה פועל מצויין. אם ההורים שלך לא מסוגלים להסתדר עם זה תן להם את המספר המקומי ושיחייגו אליו. אפילו אם זה יעלה 2-3 ש"ח לדקה זה יצא פחות חהחבילות היקרות שמוכרות החברות הישראליות. ובערב שיתקשרו אליך למלון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הדף פייסבוק שלהם..תרשום את הסיפור שמה ותראה איך הדברים פתאום זזים הרבה יותר מהר..עבד לי על כל נותן שירות ש"מזמז" לי את הזמן.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
הדף פייסבוק שלהם..תרשום את הסיפור שמה ותראה איך הדברים פתאום זזים הרבה יותר מהר..עבד לי על כל נותן שירות ש"מזמז" לי את הזמן.

לפני פייס בוק ולפני משרד התקשורת כתוב לפניות הציבור שלהם,

זה מניסיון.הרי הצדק איתך

אתה דיברת רק עם פקידים זוטרים,

צעד הבא יהי משרד התקשורת,

פורסם

מה שאני החלטתי זה פשוט מאוד,שישרפו ה600 שקל האלה,כבר כמות הסולר ששרפתי מהבית עד לסניף עלתה יותר. את סלקום מחר אני עוזב.

חכה ואל תעזוב (כרגע, תעזוב אח"כ), גם אל תלך כרגע לפייסבוק.

כתוב מכתב לפניות הציבור שלהם שמור עותק,ציין שאתה שוקל לנטוש אותם

ולא לותר.

לדעתי הם יותרו לך זה מתבקש והגיוני.

עזוב את הנטישה. מגיע לך החזר כספי ולא שוחד.

לפני פייס בוק ולפני משרד התקשורת כתוב לפניות הציבור שלהם,

זה מניסיון.הרי הצדק איתך

תן להם זמן להגיב. לפחות שבוע.

השלב הבא - פניה למשרד התקשורת. היתה לי פעם בעיה עם אחד המתחרים - פניתי למשהת"ק והבעיה מפתרה באחת.

בדיוק, קודם כל לפניות הציבור.

תכתוב מכתב תלונה למשרד התקשורת. אפשר לעשות את זה דרך האתר שלהם.

אני לא בטוח שמשרד התקשורת הוא הכתובת במקרה כזה - חיוב בלתי מוצדק, אולי זו דווקא המועצה לצרכנות.

מכל מקום, אני מציע לפעול כך (עשיתי את זה עכשיו עם פרטנר):

1. חכה עם ניתוק. פתור קודם את בסוגיה ואז נתק.

2. כתוב מכתב לפניות הציבור, כך:

א. מנוסח כהלכה, עדיף יותר עובדות ופחות אמוציות - גלגל את כל השתלתשלות העניינים עד כה.

ב. הסבר שאינך מעוניין בהסלמה אבל ככל שלא יינתן לך פיתרון מלא הכולל: זיכוי מלא (אם בא לך, התעקש בחזרה לכ"א ולא בחשבונית) וםיצוי לשביעות רצונך, הנושא יועבר לערכאות הרלוונטיות ולמדיה.

3. אם לא קיבלת מענה מפניות הציבור, העבר להם התראה נוספת.

אם זה לא צלח:

4. פנה עם כל החומר לגוף הרלוונטי (משרד התקשורת או במועצה לצרכנות)

5. פרסם את הדברים בפייסבוק שלהם.

אני יכול הלגיד לך שהיה לי עניין שכזה עם פרטנר שנסגר ממש היום ופניות הציבור עצרו את הרכבת.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

דווקא יש לך מה לעשות: תתחיל בפייסבוק שלהם + פניה למועצה להגנת הצרכן. נכון להיום פניתי למועצה 3 פעמים ובכל אחת הטיפול בנושא היה פשוט מעל ומעבר למצופה והעניינים הסתיימו בצורה חיובית מאוד (עבורי).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בן כתב תגובה נכונה ומושקעת.

לגבי פייסבוק וכו' זה אמור להעשות רק שכלו כל הקיצין,

פניה למועצה להגנת הצרכן אם לא סודר ע''י פניות הציבור

זה נכון

פורסם

יוסי תודה על הקומפלימנט.

אני מאוד מאמין במיצוי הליכים ובכתב.