Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נעקצתי ע''י סלקום ב600 ש''ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בן אני מפרש את המשפטים שלך אחרת.

אני חושב שאין מה לעצור עם האופציות שברשותך.

תשלח מכתבים למועצה לצרכנות, למשרד התקשורת ותפרסם בפייסבוק. במקביל.

מה הבעיה עם זה?

לא צריך לירות על זבוב בתותח נקמיצ'י,

לקח לי את המשפט מהמקלדת.

ובנוסף, אני יכול הלגיד שאני אדם שמאוד קשה לו לעמוד בפיתוי של לירות בכל התותחים מראש אבל זה לא תמיד נכון.

יש פה עניין של מיצוי הליכים שגם יחזק כל פעם את האסקלציה הבאה וגם יתאים למטרה. כמו כן, מה יעזור לו לרוץ לכל הגופים אם חלקם לא רלוונטיים.

דעתי לא השתנתה: קודם תכוון, אח"כ תירה ואז תפגע. אם תירה סתם - תחטוף כדור (סליחה על עולם המושגים). לי בכל מקרה זה עבד.

לגבי הזמנים: שהוא יקבע את הזמנים (גם רשמתי קודם) ואם הם לא עומדים שיתקדם.

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין לי בעיה להחזיר להם את הכרטיסי סים,בכיף. הם יושבים די צמוד להוט מובייל שאני מתכנן לעבור אליהם [emoji38]

טעות #2 שאתה הולך לעשות (הוט מובייל)

מול סלכום החזירים תתנהל טלפונית, לא מול נציג בסניף שבו אין תיעוד לשום מהלך של הצדדים.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מוזר שתמיד כל הטעויות בחשבון הן תמיד לטובת החברה, אף לא נתקלתי בטעות בחיוב שהיא לטובת הלקוח ולרעת החברה, איכשהו את התקלות האלה הם מצליחים למנוע לפני שהן מתרחשות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב חזרתי לעדכן, היום הצלחתי לתפוס את הבן אדם שאליו הגעתי בפעם הראשונה עם הבעיה ואכן הוא קיבל עבורי תשובה שאני זכאי להחזר עקב תקלה שקרתה בקו שלי בהיותי בלונדון. השבוע אני אקבל החזר. וכאן אני מאמין שדרכי עם סלקום תגמר.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
טוב חזרתי לעדכן, היום הצלחתי לתפוס את הבן אדם שאליו הגעתי בפעם הראשונה עם הבעיה ואכן הוא קיבל עבורי תשובה שאני זכאי להחזר עקב תקלה שקרתה בקו שלי בהיותי בלונדון. השבוע אני אקבל החזר. וכאן אני מאמין שדרכי עם סלקום תגמר.

לא מבין למה היה צורך לטרטר אותך,בפרטנר נתנו לי זיכוי ממש מיידי

ועוד זה היה באשמתנו,לא באשמתם בכלל.

פורסם

לא הכירו מקרה כזה של תקלה שגורמת לשיחות בחבילת חו''ל להראות כמו שיחות מקומיות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...