Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נעקצתי ע''י סלקום ב600 ש''ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולא רק זאת, אתה מוכיח שניסית לפתור זאת בכל דרך עד שלא נותרה לך האופציה לערב גוף חיצוני.

כשמבינים שאתה רציני, עוצרים את זה קודם.

בן

Sent from my iPhone using Tapatalk

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכשתי קו צבאי בסלקום, הציעו לי לנייד את המשפחה לסלקום בתוכנית "משפחות צה"ל", בדיוק באותו הזמן היו בעיות קליטה נוראיות בהוט מובייל אז העברתי אותם, חודש ראשון הכל היה מעולה בחשבונית, גם בשני, בחודש השלישי ראינו חיוב משפחתי כולל של 860 שקל.

שיחה לסלקום, מסתבר שהתקשרו לאבא שלי להציע "חבילות תוכן", הוא לא כל כך מבין בטלפונים וטכנולוגיה אז שמע שחודש ראשון חינם ובשביל הילדים הוא הסכים, הנציג אמר בברור שאחרי חודש אם לא התקשרנו לבקש להשאיר את החבילות, הן ירדו אוטומטית.

הנציג כמובן טען הפוך, בגלל שלא התקשרנו לבקש להוריד את החבילות אחרי החודש חינם הן נשארו.

הלכתי לשיחות המוקלטות של אבא שלי, מזל שקניתי לו מכשיר שיודע להקליט באופן מובנה ללא אפליקציה צד שלישי, ואכן אמרו לי בברור שאם לא התקשרנו לבקש להשאיר, זה ירד לבד.

בכל מקרה, סלקום טרטרו אותי 3 שבועות, כל יום הבטיחו שיחזרו אלי אחרי שיבדקו את השיחות המוקלטות וכמובן לא חזרו, יצא שכל יומיים אני חייגתי אליהם (הייתי סובלני, נתתי להם יום עבודה שלם לחזור אלי במשך 3 שבועות)

כל פעם שתפסתי נציג הוא ערבב אותי ושוב הבטחות.. באחת הפעמים כבר התקשרתי ממש ממש ממש עצבני,כבר הכנתי הכל לשלוח למועצה להגנת הצרכן (עזרו לי פעם בבעיה מאוד גדולה, קיבלתי החזר כספי מזומן תוך 24 שעות מהפניה אליהם) ובדיוק כשהייתי ממש עצבני לשם שינוי ענתה לי מוקדנית ממש נחמדה, היינו על הקו 25 דקות ובכל הזמן הזה היא רצה לבדוק דברים, לברר ולשמוע מה שצריך (מסתבר שיש להם אפשרות לשמוע את ההקלטות במקום, באישור מנהל או משהו כפי שהבנתי) ובסופו של דבר היא אמרה שאני צודק ומגיע לי זיכוי. אבל פה כבר חזר אלי "נציג בכיר" ואמר לי שהחשבוניות העתידיות שלי יקוזזו מהחוב שלהם כלפי, אמרתי להם שלא בא בחשבון וגם פה הרצתי 2-3 שיחות כדי לדאוג שהכסף יגיע בהעברה בנקאית, ומשם העברתי את כל המשפחה לאורנג' ועד היום הכל בסדר.

בקיצור - להתרחק.

פורסם

סליחה על הבוטות, אבל מה לעזאזל אתם עושים בחברות האפ"ס? מישהו לא מודע לכך שהם נוכלים מורשים? חזרנו ל-2009 ולא ידעתי? זה כמו שאנשים קונים רכב מסמי וסוסו עסקי רכב ואז מופתעים שראש מנוע הולך אחרי שבוע..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
הלכתי לשיחות המוקלטות של אבא שלי, מזל שקניתי לו מכשיר שיודע להקליט באופן מובנה ללא אפליקציה צד שלישי

.

סליחה על הסטת הדיון. האם מדובר במכשיר לאייפון? אם כן איזה?

אני יותר ממשתוקק לדבר כזה.

לגופו של עניין, אני תמיד מנסה טל׳ אחד, רואה שלא הולך- ישר פניה בכתב לפניות הציבור.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם (נערך)

לא, היחידי שיש לו אייפון בבית זה אני.

אייפון לא יכול להקליט שיחות, יכול ב2 מצבים:

1. האייפון עבר Jailbreak

2. שילמת לאפל שירות של הקלטת שיחות, הוא עולה הון.

המכשיר שקניתי לאבא שלי (גם לאמא) Xiaomi redmi note 3

עריכה:

קראתי את התגובה שלך שוב, והבנתי שהבנת שקניתי מכשיר מיוחד שיכול להקליט, הכוונה שלי הייתה שקניתי לו מכשיר סלולארי שיודע להקליט ללא תוכנות צד שלישי, זה מובנה במערכת ההפעלה של שיאומי.

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

הבנתי אותך והתאכזבתי. האייפון מתאים לי כ״כ וכל מה שחסר לי הוא היכולת להקליט שיחות.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

בתור אחד שעבד בחברת סלולאר כמה שנים טובות, אוכל לומר שעקב האכילס של החברות האלה זה הפייסבוק. אתה לא תאמין כמה פתאום "זיכוי שלא אפשרי לביצוע" הופך להות כן אפשרי. אגב, את הפוסט שאתה כותב להם בעמוד תשנה ל"ציבורי". זה מאוד חשוב.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם (נערך)

איש חכם, שאני מאוד מעריך, אמר לי פעם את המשפט הבא: ״עד שהאקדח לא ירה, הוא לא מעשן״.

חבר פורום שאני מעריך אמר לי: ״כשאתה זורק כדור לסל, תוודא שאתה רוצה לקלוע ולא סתם לזרוק״.

רוצה לומר, בשים קלישאות בצד, שיש דרך לעשות דברים ולהסלימם בעת הצורך כשהרעיון הוא תמיד להשאיר עוד כדור בקנה, זאת ככל שהמטרה לסגור את הסוגיה ולא סתם לשחרר קיטור.

ואת זה אומר בן אדם שמאוד רגיש לאי צדק ומאוד מתקשה לדחות את הסיפוק שב להעביר לאוטומט ולהתחיל לירות.

פותה״ש, עזוב כרגע פייסבוק ואיומים. תתחיל בפניות הציבור- תאר השתלשלות, דרוש זיכוי לחשבון הבנק בלבד, המלץ על פיצוי קטן ותן 14 יום לביצוע שאם לא, תפנה לערכאות רלוונטיות ולמדיה.

לא הלך, תן התראה קצרה יותר.

לא הלך, העבר לגוף האוכף + פרסם במדיה.

כל שלב כזה, או שיעצור את הרכבת או שיחזק את הטיעונים בהגיעך לאסקלציה הגבוהה יותר.

בן

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

ROY:

פורסם

החכמתי מאוד מהטיפים שנתתם,שבוע הבא אני מקווה לסיים עם זה בכך שאכנס לסלקום ופשוט אסביר להם שאני רוצה לסיים את זה יפה,אם לא ילך אז אני אפנה לאגף פניות הציבור שלהם,לא עוזר אז פייסבוק,לא עוזר אז משרד התקשורת או המועצה להגנת הצרכן. ולקינוח אני גם רוצה שייתנו לי חבילה סגנון החברות הקטנות שב30 ש''ח מקבלים עולם ומלואו. או להתראות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

1. וותר על הכניסה למרכז השירות - כבר עשית את זה. היופי בכתב ולא בע"פ (פרונטלי או לא) זה שיש לך ראיה פשוטה עם מעט אנרגיות יחסית (לעומת הקלטה).

2. סדר בדרך הנכונה: פניות הציבור > הגוף האוכף > ואז אם בא לך גם פייסבוק.

3. לגבי החבילה - כנראה שלא יתנו ומכל מקום, תיתעסק במהות. כשהזיכוי יהיה אצלך בכיס אז תפנה לבדוק מחירים והחלטה לעזוב או להישאר.

בהצלחה,

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

בן אני מפרש את המשפטים שלך אחרת.

אני חושב שאין מה לעצור עם האופציות שברשותך.

תשלח מכתבים למועצה לצרכנות, למשרד התקשורת ותפרסם בפייסבוק. במקביל.

מה הבעיה עם זה? אתה חושב שאיך שתלשח מכתב ישר יענו לך? זה יכול לקחת שבועות.

תפעיל את כל הלחץ שאתה יכול ואז שתקבל את מה שמגיע לך - תתנתק ואני מקווה שלמדת את הלקח שלך ולא תחזור לסלקום.

האא.. והם גם יבקשו חזרה את הסים שלהם או שיקנסו אותך ב-100 ש"ח.

אחת החברות הגרועות בשוק הסלולר. לא מבין איך יש להם מנויים.

פורסם

אין לי בעיה להחזיר להם את הכרטיסי סים,בכיף. הם יושבים די צמוד להוט מובייל שאני מתכנן לעבור אליהם :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא צריך לירות על זבוב בתותח נקמיצ'י,

בד''כ זה מסתיים בפה''צ שלהם,

אני שבאמת טעיתי בחבילה,נענתי וויתרו לי על חצי בזיכוי,

פה אדם צודק לחלוטין אזי אדרבא

ניראה לי שהם מחוייבים ל שבוע שבועיים מענה (לנו ענו לאלתר)

שבוע טוב

• תוכן חדש...