Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי סובארו B4 שנת 2007 מנוע 2.0. לצערי צינור רדיאטור עליון התפוצץ :cry:

התקשרתי לחנות חלפים, והציעו לי צינור בעלות של כ- 70 ש"ח. האם המחיר סביר ?

כמו רציתי לדעת האם יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות לפני שאני מחליף את הצינור ?

תודה

פורסם

הצינור אמור לנוע סביב ה 50 שח. לגבי תהליך ההחלפה לאחר שאתה שם את הצינור החדש תשלים את הנוזל קירור ברדיאטור על למעלה תוך שאתה מעסה את הצינור העליון והתחתון עד אשר לא ייצאו בועות ואז תניע ותחזור על אותו התהליך. עד אשר לא יהיו בועות והטרמוסטט יתחיל להיפתח ואז תסגור את המיכסה רדיאטור וחכה שמאורר יתחיל לעבוד לפחות 2 מחזורים.

פורסם

טוב, החלפתי את הצינור בצינור תחליפי (טורקי, עלה 60 ש"ח).

מקווה שיחזיק מעמד עד שאני אזמין צינור סיליקון איכותי.

בכל מקרה, תודה לעוזרים :)

פורסם

אני לא יד ראשונה על הרכב, אז אני לא יודע אם הצינור כבר הוחלף בעבר.

בכל מקרה יש לי חנות חלפים קרובה ושם היה רק חלק חליפי.

כמו שאמרתי, אני אזמין בקרוב צינור איכותי מסיליקון ואחליף את שני הצינורות (עליון ותחתון)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

אתה יכול להיות הכי רגוע בעולם, הצינורות החליפיים מחזיקים יופי גם כמה שנים טובות. מבחינת הבאנדים אני מישתמש בבאנדים הרגילים עם הבורג ומישתדל לא להחזיר את הבאנדים הנילחצים.

פורסם

תעקוב טוב טוב אחר מערכת הקירור לאיבוד מים או התחממות, כי צנרות מע' קירור שנקרעים זה לרוב הסמפטום ולא התקלה עצמה.

פורסם
טוב, החלפתי את הצינור בצינור תחליפי (טורקי, עלה 60 ש"ח).

מקווה שיחזיק מעמד עד שאני אזמין צינור סיליקון איכותי.

בכל מקרה, תודה לעוזרים :)

צינור עשוי מסיליקון לא בהכרח איכותי יותר ויחזיק זמן רב יותר.

יש לך קישור לצינור שאתה מדבר עליו ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...