Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 6000-8000 לנסיעה פעם בשבוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לה"ו

מתלבט, העדיפות הוא לשנתון חדש כמה שניתן כמו שברולט אוואו וכו או, מזדה 2000-2003, שרייד, גטס ושות?

אך ורק אוטומט.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

פורסם

הייתי מחפש גטס,אמינות טובה ואחזקה לא יקרה.

פונטו אם תצליח למצוא ברמת גימור elx בעלת הגיר הרציף.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האוטומטית לפני מתיחת פנים לא חיסכונית 1/11-12

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש בפורום כריזמה ב1500 שקלים שנוסעת היטב.

אולי כדאי לשקול.

לנסיעות של פעם בשבוע לא הייתי ננעל על דגם, כי דלק לא חסכוני, כנ"ל קילומטראז' [אלא אם אתה חוצה את כל הארץ פעם בשבוע].

הייתי נועל חיפוש לפי תקציב ויד נאמר עד 3 ומחפש רכב שמור שטופל היטב, רצוי עם יד נמוכה וק"מ סביר [לא 300 אלף ולא 20 אלף].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

המתיחה הייתה ב-2006, מנוע ה-1.35 (עם 3 שס' לצילינדר) הוחלף ב-1.4 חזק וחסכוני ממנו.

לא יודע כמה הייתי רוצה לעשות נסיעה בינעירונית בגטס GLF (זה כנראה מה שייכנס לך בתקציב), הייתי בודק גם פנדה רובוטית.

פורסם

דווקא מהרובוט של פנדה לא הייתי ממליץ,לא שיא האמינות בטח לא כמו הגיר של הגטס.

פורסם

במחירים כאלה זאת ריזיקה - אתה יכול ליפול על רכב שיספק לך אמינות מופתית

או לחילופין על עגלה שלא יוצאת מהמוסך. צריכת דלק זה צריך להיות כניראה מהדברים האחרונים

שעליך לבחון עבור הדרישות שלך.

מכיוון שמדובר רק בנסיעה בשבוע - ניסית לבדוק כמה יעלה לשכור רכב למול כמה יעלה לך לקנות

ולהחזיק רכב? יותר מכך, ניסית לבדוק כמה יעלה לעשות את אותה נסיעה במונית?

מן הסתם אני מניח שאתה מבין שצריך לחשב לא רק את עלות הרכב אלא גם טיפולים, דלק, רישוי וכו׳.

פורסם

אמת, זה החשש שלי, צריך לשקול שוב טוב טוב את העניין, אני אתן צ'אנס פעם אחת לבדוק תחב"צ, ואעפי זה אראה את הנחיצות שלי לרכב שני.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

• תוכן חדש...