Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור אין חדש תחת השמש לא משווים גסטי לפורשה

יכול להיות שפותח השירשור קנה פילטר שמן באריזה מקורית אבל שהוא מיוצר בתילאנד באיכות ירודה ככה שאין מה להשוות לפליטר שהוא מקבל אצל היבואן לגבי רכישה של פילטרים בחו"ל לא ממליץ כי במצב שילך לך מנוע על אי ספיקת שמן אני לא מאמין שהמוכר בחו"ל יקח אחריות

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
פילטר שמן מקורי

פילטר אויר ומזגן של amc

שמן של קסטרול (יותר יקר מהמקורי של פורד )

פרסטון אדום 2 גלונים (נשאר כמעט אחד שלם)

רפידות וצלחות חליפיות

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

עכשיו אחרי הפירוט של החלקים שרכשת אפשר להבין את הסיבה להפרש בעלויות.

טיפול במוסך מורשה עם חלקים מקורים תמיד יקר יותר מטיפול בחלקים תוצרת AMC (מי זה מה זה ?) ורפידות+צלחות תוצרת Song Chuan.

אני מקווה בשבילך שלפחות רפידות+צלחות אשר התקינו לך הם תוצרת ייצרן מוכר או OEM.

איזה כייף לי :)

פורסם

AMC - חברה הולנדית שמשווקת חלקי חילוף לרכבים - בעיקר יפניים אך גם אחרים. החברה אינה יצרנית. הם רוכשים בעיקר מיצרנים סיניים ומשווקים תחת המותג שלהם. יש להם גם אלטרנטורים, רפידות בלם, צלחות בלם, בולמים ועוד.

הזול עולה ביוקר

פורסם
בקיצור אין חדש תחת השמש לא משווים גסטי לפורשה

יכול להיות שפותח השירשור קנה פילטר שמן באריזה מקורית אבל שהוא מיוצר בתילאנד באיכות ירודה ככה שאין מה להשוות לפליטר שהוא מקבל אצל היבואן לגבי רכישה של פילטרים בחו"ל לא ממליץ כי במצב שילך לך מנוע על אי ספיקת שמן אני לא מאמין שהמוכר בחו"ל יקח אחריות

דיי עם השטויות, לפחות בדגמי הקורולות הפילטר שמן שלהם מיוצר בתאילנד והוא מקורי. אתה רוצה להגיד לי שזה באיכות ירודה? בבקשה - תוכיח. היצרן זה טויוטה והתכנון זה טויוטה. מבחינתי מה שבאריזה מקורית מקורי וטוב אלא אם יש 700 מק"טים כמו שקרה לי עם התושבות מנוע.

אני רוצה לראות שאתה קונה פילטר שמן מקורי תוצרת תאילנד במקום אחד ובמקום השני אותו פילטר תוצרת יפן.

פורסם

יש כזה קטע אצל סוזוקי חבוב

סלילי הצתה מקוריים שיושבים ברכב Made In Japan (ע"י Denso), חפש את אותו המק"ט בדיוק אתה תגיע ללינקים באיביי עם קופסאות מקוריות שרשום עליהן Suzuki Maruti והם תוצרת הודו

או שתקנה את אותם הסלילים של Denso בקופסה שלהם ותקבל את אותו המוצר היפני שייתן לך לישון בשקט בלילה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אושריקו מה המיקצוע שלך אם ירושה לי לישאול אני מניח שאתה לא עוסק בענף החלפים מקסימום עובד או עבדתה בדלפק של חנות חלפים כזאת או אחרת(לא בכוונה ליפגוע או להשמיץ)

אז אני יספר לך בקצרה על עצמי אני עובד בחברה מאוד גדולה בשוק שאת שמה אני לא יגיד ואני קצת מבין באיכויות וייבוא חלפים זה שעושים לך אריזה מקורית זה לא אומר כלום יש הבדלים שלא כל אחד יודע מחר אני שולח פילטר שמן לסין מעתיקים אותו ורושמים לך גם שהוא יוצר ביפן באריזה מקורית יש סיבה עיקרית למה רשום לך על פילטר אחד יפן ועל השני תילאנד הכל עלויות

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם
היצרן זה טויוטה והתכנון זה טויוטה.

מה שבטוח שהייצרן אינו טויוטה אלא חברה אשר מתמחה בייצור פילטרים ובין הייתר מייצרת גם לטויוטה ועוד חברות.

תכנון הפילטר לא בהכרח נעשה על ידי ייצרן הרכב אלא בהרבה מקרים התכנון נעשה גם על-ידי חברה חיצונית או ייצרן הפילטרים.

חברת טויוטה מגדירה דרישות איכות וביצועים מהפילטר ונתונים נוספים הדרושים להתאמת הפילטר למנוע המסויים ומכאן ייתכן שייצרן OEM מתכנן וגם מייצר את הפילטר עבור טויוטה וגם מספק את המוצר ישירות מהמחסנים שלו ללקוחות בעולם עם לוגו של טויוטה.

טויוטה כמו שאר ייצרני הרכב דוגמים מעת לעת את הייצרנים שמייצרים עבורם את החלקים בכדי שיעמדו במפרטים הנדרשים.

זה על קצה המזלג...כמובן קיימים עוד ווריאציות נוספות של קשרים בין טויוטה לספקי המשנה שלה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...