Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסטרטגיה חדשה למשטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הקריטריון להעדפת דו"ח אזהרה על דו"ח רגיל יהיה שהנהג לא מכחיש את ביצוע העבירה, שיש לנהג ותק של חמש שנים בנהיגה, שהעבירה היא מסוג ברירת משפט וכי אין לנהג הרשעות או דו"חות פתוחים בשנתיים שקדמו לדו"ח האזהרה. כדי לדעת אם הנהג עומד בקריטריונים תידרש מהפכה גם בטכנולוגיה העומדת לרשות שוטר התנועה, שיוכל לקבל החלטה על ידי שימוש במסוף מחשב שמחובר למאגר המידע של אגף התנועה.

כדאי לקרוא לפני שבאים בטענות...

ולא נראה לי שיש לך רשיון נהיגה מעל ל-5 שנים...

פורסם

"השוטרים יתמקדו בעבירות איכות ונהגים טובים יקבלו רק אזהרה"

אז אם אני על 170 קמ"ש אבל אני נהג טוב ולוקח את הסיבוב יפה אז מותרים לי?:-P

"מעתה תחול אכיפה סלקטיבית על עבירות מהירות - לא יינתן דגש על חריגה "קטנה" מהמהירות, אך יינתן דגש חזק על מהירות מופרזת ומסוכנת"

בקיצור 120-130 קמ"ש במקום 100 קמ"ש בכביש מס' 1 זה מסוכן!!!:roll:

ולסיכם, מה המטרה של כל הסיפור הזה? לצמצם את ביזבוז הזמן של השוטרים...

זה לא כאילו שהמשטרה החליטה סוף סוף להתמקד בעבירות רציניות יותר וכו' בגלל שזה נכון יותר מבחינה הגיונית וצודק אלא בגלל שזה מצמצם להם זמן בבימ"ש:drinking:

עם זאת במידה והמשטרה אכן תתחיל להתמקד בעבירות הרציניות על הכבישים (פחות על מהירות ועבירות תנועה קלות) אזי יש מקום לאופטימיות גם אם המניע לא מבורך.

• תוכן חדש...