Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם. קניתי את המוצר הזה

http://www.ebay.com/itm/100W-18v-Energy-Mono-Solar-Panel-Semi-Flexible-Battery-Charger-For-Boat-Caravan-/381596893324?

יום לאחר התשלום המוכר אומר לי שהמוצר אזל ואם אני רוצה החזר.

סירבתי. לפני כחודשיים קניתי מהמוכר הזה מוצר זהה ללא בעיה והסברתי לו שאני חייב שהמוצר יהיה זהה לראשון שקניתי.

אח"כ אמר שאין לו אפשרות לשלוח ואם אני רוצה החזר.

סירבתי. בקשתי שילח כמו בפעם הקודמת.

אח"כ אמר שהדואר לא מאפשר לו לשלוח.

אני עדיין מסרב.

כל הזמן הזה, המודעה זמינה למכירה ויש דמי משלוח ומוצר זמין.

לפני כחודשיים קניתי מהמוכר הזה מוצר זהה ללא בעיה.

אני חייב מוצר זהה לראשון מכל מיני סיבות.

מה הסיפור שלו ואיך אני גורם לו לעמוד בחלק שלו בעסקה?

עריכה אחרונה על ידי sorvall
שגיאה בקישור ובפיסוק.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לי יש ניסיון לא טוב עם eBay במקרה דומה. הגעתי לשירות הלקוחות שלהם והם אמרו שלא ניתן להכריח למכור. בנוסף הם ציינו שהמוכר יטופל אבל לא הסכימו להגיד באיזה אופן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מאמין שעוד כמה סינים מייצרים כאלה פאנלים סולאריים..

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=100W+18v+Energy++Solar+Panel+Semi+Flexible+Battery&_sop=15

אולי משהו שם עונה על הדרישות שלך?

Ebay במקס' יכול לרשום הערת אזהרה למוכר.. , אין סנקצ' אמיתיות, באותו אופן שאם קונה לא היה מוכן לשלם.

פורסם

המוכר כנראה יפגע מזה, הם בטח לא יגידו לך באיזו דרך.

בכל מקרה אין לך כל כך איך להכריח אותו לשלוח לך את המוצר. תתן לו פידבק שלילי אם אתה רוצה (אתה יכול לתת פידבק שלילי רק לפני ביטול העיסקה).

תמשיך הלאה, ראיתי שיש עוד סינים שמוכרים את אותו מוצר בערך באותה עלות ולא נראה שיש הבדל בניהם.

שבת שלום

פורסם

אני לא הייתי פוגע במוכר. פשוט הייתי דורש החזר כסף מלא ולא הייתי משאיר שום פידבק או פידבק ניטרלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הזמנתי ממוכר אחר.

תודה רבה לכולכם.

עכשיו אני מתלבט אם לתת לו פידבק שלילי.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

קרא לי פעם ששילמתי והמוכר ביטל את העסקה באמת, וקיבלתי את כספי בחזרה.

אגב אם בסוף לא קנית ממנו וקיבלת את כספך, למה לרשום לו שלילי? חוץ מזה אם לא בוצעה עסקה אז איך נתנו לך לתת פידבק?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני עדיין יכול לתת על הקנייה הקודמת.

לגבי החזר כספי, זה מה שהוא הציע מלכתחילה.

• תוכן חדש...