Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*ראשית מציין שעברתי על המון שרשורים ופשוט לא מצאתי את מבוקשי*

הרכב שלי חייב דחוף דיטיילינג ואני מרגיש קצת אשם על זה שהזנחתי אותו לאחרונה. מקריאה רבה בפורום למדתי רבות כגון שיטות שטיפה מוצרים מסוימים וכו'

אך עדייו קיים הבלבול הקטן ולכן אשמח לעזרתכם בכדי לדעת ב 100% מה אני קונה מחר על הבוקר (כנראה שאוטוסטור יש להם הכל?)

החלטתי שאני הולך על ONR בשיטת שטיפה של שני הדליים

רק שאלה קצרה , לפני יישום הONR עם הכפפה האם מומלץ גם לרסס ONR במינון של QD בכדי "להרים" את הלכלוך ואז לעבור עם מים? , הרכב ממש מלוכלך ומאובק.

ומחר שכבר אבקר בחנות אני רוצה להיות בטוח שאני קונה את מיטב המוצרים הדרושים המומלצים לכן אשמח להמלצותיכם בקשר למוצרים ,כמותיהם ומותגיהם הדרושים לי לשיטת שני הדליים

מצב הרכב מבפנים גם כן על הפנים ולכן אשמח להמלצה קטן לניקוי המושבים , דאשבורד ופלסטיקה (כל הז*ן בסלון ומושבים בצבע בז')

בנתיים רשימת הקניות מסתכמת ב:

2דליים + גריד גארד

ONR כחול

כפפת מיקרופייבר

ושאלה ממש אחרונה האם למשהו יש פתרון יצירתי לשטיפת הרכב ללא צינור (אני גר בבניין רק קומות, ולהוריד דליים של מים רק בכדי להוריד לכלוך ואת הONR נשמע קצת מתסכל)

או שצינור מיוחד שאפשר לחבר לברז כלשהו בבית (שירותים ,כביסה וכו')

תודה מראש

פורסם

כל מה שרשמת כבר ציון עשרות פעמים בפורום.

ניקוי פנימי או חיצוני התשתמש ב APC מדולל לפי הצורך.

כדי שתוסיף לרשימה כמה מגבות מיקרופייבר.

לגביי שטיפה ללא צינור יש כמה אפשרויות:

- תנסה לדבר עם וועד הבניין שתשלם על אופציה להשתמש במים מהבניין.

- תקנה ערכת 12V לרכב ותשטוף עם 2 גלונים של מים.

- ONR

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
כל מה שרשמת כבר ציון עשרות פעמים בפורום.

ניקוי פנימי או חיצוני התשתמש ב APC מדולל לפי הצורך.

כדי שתוסיף לרשימה כמה מגבות מיקרופייבר.

לגביי שטיפה ללא צינור יש כמה אפשרויות:

- תנסה לדבר עם וועד הבניין שתשלם על אופציה להשתמש במים מהבניין.

- תקנה ערכת 12V לרכב ותשטוף עם 2 גלונים של מים.

- ONR

תודה רבה על תשובתך ועל הזמן שהקדשת בשבילי

Apc זה חומר שמתאים לניקוי ריפודים ופלסטיקים פנימית? על איזה אתה ממליץ?

אם אני כבר קונה מגבת ייבוש בתצורת וואפל למה אני צריך גם מגבות מיקרופייבר?

וראיתי שאפשר לרסס לפני הייבוש חומר מסוים ואז מייבשים עם המגבת מה זה החומר הנ״ל ולמה הוא עוזר

?

פורסם

APC - חומר לניקוי כללי, מתאים לחוץ/פנים הרכב (כל צורך והדילול המתאים).

יש צורך במגבות מיקרופייבר לניקוי כללי של פנים הרכב, מגבת לייבוש חיצוני של הרכב אינה מתאימה לניקוי פנימי של אבק או ריפודים.

כל מגבת והייעוד שלה.

ריסוס חומר יעודי בפעולת הייבוש מסככת את המגבת עם פח הרכב ותיצור פחות סרוולים ואף תטשטש סימני מים מתהליך השטיפה.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

• תוכן חדש...