Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה סדרה 5 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי ב.מ.וו מתחילה קצת לאבד את הכיוון וחבל.

אני נוטה להאמין שמרצדס כנראה תמשיך להוביל את המכירות בסגמנט ובכלל בכל קשת הדגמים למעט סדרה 3/C.

״מתחילה״ ו״קצת״ אלו מילים עדינות.

למרות שהיא עדיין הסמן הימני בכל הקשור להנאה מנהיגה ברוב המוחלט של הדגמים הרגילים לכל אורך ורוחב ההיצע, היא ממש לא ״מכונת הנהיגה המוחלטת״ שהייתה בעבר.

לא שזה לא בסדר מבחינתם, הם כנראה עושים משהו מאוד נכון כלכלית עם הקו החדש שלהם ועם שעטנז השמות והמנועים, משפחות ה-X בכלל והזוגיים בפרט שעושים לי אישית קצת להקיא בפה.

אבל קצת בניגוד לפורשה, שאמנם מייצרת קאיין ומקאן אבל ממשיכה להפציץ ב-911-ים, בוקסטר, קאיימן. ב.מ.וו, כנראה בהיעדר מתחרה שבאמת מאתגרת אותה דינאמית (להוציא שומו שמיים קאדילק ב-ATS) קצת עזבה ידיים ואיבדה את החדווה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
הסבר נמק ופרט בבקשה...

בשמחה,

קרמבו ציין חלק מהדברים אבל אני יכול להוסיף עוד כמה:

1. היא זנחה יותר מדי אלמנטים שפגעו בנחשקות של לא מעט דגמים, למשל המעבר ל-6 צילינדרים ב-M4 שאכזב לא מעט מחובבי הדגם שפעם היה קאלט והיום כבר לא.

2. זה האובר סולידיות שהיא מפגינה פה ב-5 החדשה שלא הנוסעים שלה דומה מדי לדגם המוחלף בעוד המתחרה עם סמל הכוכב נמצאת בתקופה הכי טובה שלה מזה שנים ארוכות.

3. זו סדרה 7 הנוכחית שכמעט מעלימה את היצרן בתחרות אל מול ה-S הנוכחית שפשוט נסקה במכירות על חשבונה.

אני יכול להמשיך עם עוד דוגמאות, בשורה התחתונה היא שכיום ב.מ.וו מציגה דגמים חסרי מעוף, כאלה שלא מדגדגים במקומות שפעם היו באנקר אצל היצרן הבווארי, היא רחוקה מלהלהיב וכאמור כל זה קורה בזמן שהמתחרה הכי גדולה שלה נמצאת בזינוק שהביא עליה את התקופה הכי טובה שלה מזה הרבה שנים.

לפני שבועיים בתצוגת רכב חבר שלי התעניין לגבי רכישת רכב, בדק כמה דגמים של מרצדס ואז כבר לבדוק את אלה של ב.מ.וו.

מיד עם כניסתו לרכב הראשון של היצרן הבווארי אמר "איזה אינטיריור עלוב ביחס לזה שבדגמי מרצדס".

זו סתם דוגמא של איך הלקוח ההדיוט רואה את הדברים.

עדיין הייתי בוחר ב.מ.וו בגרסאות הרגילות בגלל אותו יכולות דינמיות שהוזכרו על ידי קרמבו.

אם תוציא מהמשוואה את היכולות הדינמיות שגם ככה לא מעניינות את רוב רכשי הסגמנט, תגלה שב.מ.וו בבעיה קשה מול מרצדס, ולא רק- לקסוס, אינפיניטי וכו- גם הם שם כדי לנגוס באותה עוגה של ב.מ.וו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כל דור מאבד עוד חלק מהזוועה העיצובית שכריס בנגל הכניס וטוב שכך.

אני דווקא חושב ההיפך, שקארים חביב קצת איבד את הדרך בעיצובים של במוו.

הפך אותם לקוריאניות עם שרירים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

דעתי שונה קצת.

אני חושב שמרצדס הולכים לכיוון מאוד נוצץ, בולט ומנקר עיניים. ב.מ.וו קצת יותר סולידית.

מעבר לזה הכל שם הופך דומה מדי, גם בפנים וגם בחוץ וזה נכון שזה קורה גם בב.מ.וו אבל פחות.

למעט ה-CLS שהיא מאוד מיוחדת ונאה לדעתי וקצת פחות "בלינגית" מהדגמים החדשים, אני מעדיף את המבחר של ב.מ.וו.

פורסם

אם כבר מי שאיבד כיוון זה מרצדס עם צורות לדים שהם זוועה בפנסים האחוריים ברוב הדגמים. פעם מרצדס היו סמל הסולידיות.

לגבי סדרה 5, לדעתי הדגם הקודם היה שלמות עיצובית, אבל לא הרסו יותר מדי בדגם החדש.

פורסם

ביליתי ים זמן עם ה5 הקודמת, מי שזוכר חציתי איתה את אמריקה, היא הייתה מכונית בסדר, לא יותר מזה.

ציפיתי מהדגם החדש שיישר קו עם המתחרות, אני חושב שעדיין אעדיף את הcts על פני החמש למרות העדכון.

וכן, ב.מ.וו איבדו את הדרך, אני חושב איפהשהוא שאחרי הe36 הם התחילו לכוון נמוך.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם
בשמחה,

קרמבו ציין חלק מהדברים אבל אני יכול להוסיף עוד כמה:

1. היא זנחה יותר מדי אלמנטים שפגעו בנחשקות של לא מעט דגמים, למשל המעבר ל-6 צילינדרים ב-M4 שאכזב לא מעט מחובבי הדגם שפעם היה קאלט והיום כבר לא.

2. זה האובר סולידיות שהיא מפגינה פה ב-5 החדשה שלא הנוסעים שלה דומה מדי לדגם המוחלף בעוד המתחרה עם סמל הכוכב נמצאת בתקופה הכי טובה שלה מזה שנים ארוכות.

3. זו סדרה 7 הנוכחית שכמעט מעלימה את היצרן בתחרות אל מול ה-S הנוכחית שפשוט נסקה במכירות על חשבונה.

אני יכול להמשיך עם עוד דוגמאות, בשורה התחתונה היא שכיום ב.מ.וו מציגה דגמים חסרי מעוף, כאלה שלא מדגדגים במקומות שפעם היו באנקר אצל היצרן הבווארי, היא רחוקה מלהלהיב וכאמור כל זה קורה בזמן שהמתחרה הכי גדולה שלה נמצאת בזינוק שהביא עליה את התקופה הכי טובה שלה מזה הרבה שנים.

לפני שבועיים בתצוגת רכב חבר שלי התעניין לגבי רכישת רכב, בדק כמה דגמים של מרצדס ואז כבר לבדוק את אלה של ב.מ.וו.

מיד עם כניסתו לרכב הראשון של היצרן הבווארי אמר "איזה אינטיריור עלוב ביחס לזה שבדגמי מרצדס".

זו סתם דוגמא של איך הלקוח ההדיוט רואה את הדברים.

עדיין הייתי בוחר ב.מ.וו בגרסאות הרגילות בגלל אותו יכולות דינמיות שהוזכרו על ידי קרמבו.

אם תוציא מהמשוואה את היכולות הדינמיות שגם ככה לא מעניינות את רוב רכשי הסגמנט, תגלה שב.מ.וו בבעיה קשה מול מרצדס, ולא רק- לקסוס, אינפיניטי וכו- גם הם שם כדי לנגוס באותה עוגה של ב.מ.וו.

מסכים עם כל מילה. שהלכתי לסגור על ה3 וראיתי את התא נוסעים העלוב שלה, סגרתי על הIS. אחרי שנתיים שרציתי גיפון סגרתי על הNX ולא על הX3 בגלל התא נוסעים העלוב שלה. בקרב BMW מול מרצדס לפי דעתי מרצדס נותנת היום נוק אאוט.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
כל דור מאבד עוד חלק מהזוועה העיצובית שכריס בנגל הכניס וטוב שכך.

כריס באנגל אחראי גם ל-Z4, לסדרה 6 המקורית ולעוד כמה דברים.

האיש ממש לא ראוי לכמות ההשמצות שמרעיפים עליו השכם והערב.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
מסכים עם כל מילה. שהלכתי לסגור על ה3 וראיתי את התא נוסעים העלוב שלה, סגרתי על הIS. אחרי שנתיים שרציתי גיפון סגרתי על הNX ולא על הX3 בגלל התא נוסעים העלוב שלה. בקרב BMW מול מרצדס לפי דעתי מרצדס נותנת היום נוק אאוט.

אני מסכים שבסדרה 3 אין אינטיריור מלהיב, שום דבר לא זועק לשמיים שם וממש לא מצדיק את המחיר. אבל לא מסכים בכלל לגבי זה שלקסוס עדיפה עליה. מרצדס, כן. בהחלט כן בכל מובן המילה. בהחלט C קלאס שווה תוספת תשלום רצינית ביחס לBMW. אבל לקסוס? nah. הNX לפי מה שראיתי (לא ישבתי בפנים) לעומת ה-X3 ואפילו לעומת הX1 0 (שבשתיהן כן ישבתי) נראית לי מתחת ברמה. אבל אולי זה בגלל שלא ישבתי בNX.

פורסם

אתם רק שוכחים שבסדרה 3 יש איכויות הנדסיות ודינמיות שמשאירות את ה-C קלאס מאחור, עם כל הפנים המצועצע שלה.

בבימר משלמים עליהן ועל יכולת דינמית גבוהה. נסו לנהוג בשתיהן - ותבינו.

אגב, C קלאס הנוכחית מרגישה זולה ופחות איכותית מכל C קלאס לפניה. שנאמר, אל תסתכל בקנקן...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אני מסכים שבסדרה 3 אין אינטיריור מלהיב, שום דבר לא זועק לשמיים שם וממש לא מצדיק את המחיר. אבל לא מסכים בכלל לגבי זה שלקסוס עדיפה עליה. מרצדס, כן. בהחלט כן בכל מובן המילה. בהחלט C קלאס שווה תוספת תשלום רצינית ביחס לBMW. אבל לקסוס? nah. הNX לפי מה שראיתי (לא ישבתי בפנים) לעומת ה-X3 ואפילו לעומת הX1 0 (שבשתיהן כן ישבתי) נראית לי מתחת ברמה. אבל אולי זה בגלל שלא ישבתי בNX.

נראה לי הגיוני שתשב קודם בNX ולא תביע דעה אל סמך תמונות.

לגבי המרצדס C המחיר שלה בארץ מטורף לגמרי.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
כריס באנגל אחראי גם ל-Z4, לסדרה 6 המקורית ולעוד כמה דברים.

האיש ממש לא ראוי לכמות ההשמצות שמרעיפים עליו השכם והערב.

הZ4 אכן אותה זוועה כמו יתר הבימריות שהוא עיצב, לטעמי כמובן.

לאיזה סדרה 6 אתה מתכוון? E63 ראה דעתי לעיל, E24, שהיא ה6 המקורית לדעתי, אם הוא אחראי לה אני אוכל את הכובע.

לגבי הקו הנוכחי של מרצדס, נראה כמו חיקוי קוריאני למרצדס. מלא בלינג ולדים.

• תוכן חדש...