Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב שלי הוא פורד מונדאו 2011 אוטומטי רגיל,

והרחוב שאני גר בו בנוי על הר, אני גר בקצה התחתון ומחוז חפצי נמצא בקצה העליון,

בנוסף הרחוב מפוצץ במפרים (12 במפרים לכל כיוון), לכן בכיוון הירידה אני תמיד מגביל להילוך שני ונוסע 30 בלי גז, לפני במפרים קצת מאט לסביבות ה-15 וככה עד הבית. אחרת כל שניה הגיר מחליף בין 2 ל-3 וחבל לדפוק אותו.

הבעיה שבפורד אי אפשר ישר לייצב על הילוך קבוע, אלה בשביל להכנס לטיפטרוניק , חובה ללחוץ על מינוס או פלוס שכמובן יורידו או יעלו הילוך, ואז להחזיר להילוך הרצוי (2 במקרה שלי).

האם זה באמת ככה או שאני מפספס משהו? יש אפשרות לייצב אותו על ההילוך הנוכחי כמו בוואגיות?

אגב הילוך S לא עוזר בקטעים של ירידות מאוד חזקות , הוא כן מחליף בשלב כלשהו. תודה לעונים!

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רק משחק עם החלפות ההילוכים כאשר אתה במצב S, אין ברירה אחרת.

זאת אומרת יש, להחליף מקום מגורים :lol:

פורסם

לא נראה לי שפוקוס קשורה לעניין, אין לי בכלל S. ואפשר בקלות לייצב אותו על הילוך קבוע, פשוט מזיז את הידית ימינה, שם גם ניתן להשתמש בפלוס ומינוס, במצב הרגיל לא. אין לי מושג איך נראית ופועלת תיבה במונדיאו...

• תוכן חדש...