Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות ואזעקה לבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו שרן אמר, המערכת של ויסוניק האלחוטית מצוינת דגם ה g גם נראית לא רע וניתן להוסיף שלל אביזרים שונים.

האביזרים המיוחדים כמו קיבורד נוסף וסירנה חיצונית וכו טיפה יקרים אך עושים עבודה מצוינת והקליטה מעולה למרחק.

יש גם שלט אפשר לנעול עמו את האוטו (:

אגב לגבי מצלמות, גם שם יש היצע אלחוטי לא רע מבוסס רשת ואפילו כאלה הניתן להזיז באמצעות המכשיר הנייד כמעט 360 מעלות וכן למעלה למטה, מצטיין כשיש חיות מחמד וילדים קטנים.

חשוב לזכור שבכל מקרה יש לדאוג לנקודת חשמל באיזה מיקום לדאוג לנקודת החשמל? ודגמים אשר תומכים onvif אפשר לרכז אלחוטית למכשיר nvr או לתוכנה במחשב שגם יקליט ולחסוך כסף.

שאלה באדום...

האם המערכות הללו יכולות להיות מחוברות למוקד כלשהו? או שלצורך כך אני צריך מלכתחילה לבצע הכל דרך חברה שמספקת שירות כזה?

אני כרגע ממתין שיחזרו אלי מכל מיני מקומות שבהם השארתי את הטלפון שלי לצורך קבלת פרטים.

תודה לכולם על העזרה. זה עוזר המון.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תוכל להתחבר למוקד גם אם לא תתקין דרכו ("מערכת קיימת") כל עוד המערכת לא מטרידה (אזעקות שווא מרובות) אין מוקד שיסרב לדמי מנוי.

אלחוטי עושה עבודה טובה לפרטי, עם זאת לא תראה שמתקינים אותו במקומות שדורשים תקן או אישור משטרתי/אחר, סיבות לא לפירוט.

צריך לזכור החלפת סוללות לגלאים אלחוטיים, אבל הן מחזיקות יפה והכי גרוע שראיתי אז אחת לכמה חודשים (מקרה של גלאי מאוד פעיל ובתנאי חוץ).

כתבתי לך כבר בפרטי, הכי חשוב כרגע זה הדרישות של הביטוח (במקרים מסוימים גם אם מדובר בפרטי נדרש סוקר ביטוח, ואז כל הדיון פה מיותר עד שתפרט את הדרישות).

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אין צורך בדרישות מיוחדות.

מכניסים את מספר הטלפון של המפענחת ברכזת ואת מספר המנוי (קווי אלחוטי).

מגדירים את הפרוטוקול וזהו.

פורסם
תוכל להתחבר למוקד גם אם לא תתקין דרכו ("מערכת קיימת") כל עוד המערכת לא מטרידה (אזעקות שווא מרובות) אין מוקד שיסרב לדמי מנוי.

אלחוטי עושה עבודה טובה לפרטי, עם זאת לא תראה שמתקינים אותו במקומות שדורשים תקן או אישור משטרתי/אחר, סיבות לא לפירוט.

צריך לזכור החלפת סוללות לגלאים אלחוטיים, אבל הן מחזיקות יפה והכי גרוע שראיתי אז אחת לכמה חודשים (מקרה של גלאי מאוד פעיל ובתנאי חוץ).

כתבתי לך כבר בפרטי, הכי חשוב כרגע זה הדרישות של הביטוח (במקרים מסוימים גם אם מדובר בפרטי נדרש סוקר ביטוח, ואז כל הדיון פה מיותר עד שתפרט את הדרישות).

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

אני לא עושה את זה מטעמי ביטוח.

בכלל לא פניתי לביטוח ואין לי מושג מה הדרישות שלהם, אם בכלל יש כאלה.

פורסם

אל תבטח את הבית כתלות במערכת אזעקה,במקרה פריצה חלילה,הביטוח יחפש כל דרך למצוא משהו לא תקין באזעקה על מנת לא לשלם,ההפרש בדרך כלל לא גדול.

מוקד אפשר לחבר לכל מערכת אזעקה,אם אפשרות לחיבור אלחוטי דרך משדר וגם gprs או gsm ,שעובד על סים ללא תלות בקו טלפון של הבית.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

דווקא אצלי שהיתה פריצה, כל שנדרש הוא אישור מהמוקד שהאזעקה עבדה. וקיבלתי את כל הכסף. זה שהמוקד הגיע כארבעים וחמש דקות אחרי האזעקה , וגם לא גילה את הפריצה (נכנסו ויצאו מהחלון והוא בדק רק את דלת הכניסה ) זה דבר אחר.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

זה תמיד כך

לסייר אין אישור להיכנס פנימה אם הדלת סגורה והפריצה מהחלון.

הוא עובר על הכל מסביב ולכאורה הכל בסדר בזמן שהגנבים בפנים, מודיע שהכל בסדר והולך.

אלא שלמעשה האזעקה לא נתנה רגיעה כך שמשהו לא בסדר (לרוב ניתוק שלה) וחייבים לחכות לבעלים שיכנס לבדוק דבר שלא קורה כמעט.

כבר קרה לי שהתקשרו אליי באמצע הלילה בזמן שהסייר מתרוצץ בחוץ ומכניסה למצלמות בלייב ראיתי את הגנבים מסתתרים ומחכים שילך.

מחזה מלחיץ משהו.

פורסם

אני עובד כטכנאי במוקד,בפריצות רציניות,שהתביעה היא גדולה,למשל גנבו תכשיטים,מגיע מהביטוח נציג,שבודק את מערכת האזעקה,ב ודק שהפעילו מערכת אזעקה,שאין גלאים מנוטרלים בתיכנות,או עקיפה חד פעמית,עובר פיזית ליד הגלאים,לבדוק שפעילים.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

המצב כרגע הוא כזה:

1. בארון התקשורת יהיו לי 2 נקודות חשמל.

2. מקומו של הראוטר צפוי להיות באותו ארון תקשורת.

3. ממקומות בהם אני רוצה מצלמה/גלאי, יימשך צינור עד ארון התקשורת.

פיספסתי משהו? חסר משהו? שתי נקודות חשמל יספיקו?

פורסם

לדעתי לא ,

חשמל לראוטר (שהוא גם מודם),

אל תשכח שלראוטר יש רק 4 נקודות כך שתצטרך גם סוויטש להרחיב לכמות הנקודות המבוקשת (עוד נקודת חשמל ) אם יש לך יותר מ 4 נקודות רשת

ואם המצלמות לא יהיו מצלמות IP אז צריך גם נקודת חשמל לרכזת של המצלמות (ברח לי השם כרגע )

ואם המרכזיה של האזעקה תהיה גם שם אז צריך נקודת חשמל אליה.

בקיצור לדעתי 4 נקודות יספיקו

פורסם

אם זה העניין, למה שלא אשים מפצל וזהו? איך זה בתור פתרון?

בכל אופן, אני חושב שארבע נקודות מתוך הראוטר זה משהו שיכול להספיק לי אז זה חוסך את הסוויטש. משהו מהמכשירים של האזעקה/מצלמות יתפסו לי את אחת הנקודות?

אם מצלמות IP יחסכו לי נקודה, אז אדאג שהן יהיו מצלמות IP.

נשארנו עם שתיים. למודם ולאזעקה. יש עוד מכשיר חשמלי שפספסתי? אולי מכשיר NVR כלשהו? וזה מחזיר אותי לשאלה, למה לא לשים מפצל חשמל?

אגב, אני בספק שיהיה מקום בארון התקשורת הסטנדרטי לכל הנ"ל. איזה פתרונות יש לכך?

פורסם

אם המצלמות IP , הן דורשות נקודת רשת. אחת לכל מצלמה (ואז קרוב לוודאי שתצטרך סוויטש )

אם הן לא IP הן מתחברות ל NVR (הרכזת של המצלמות שגם מקליטה , במקום מחשב )

מפצל תמיד ניתן לשים , בהנחה שיש מקום גם ברוחב וגם בעומק.

וחשמל למצלמות ? מהיכן יגיע ? אצלי יש ספק כוח אחד שממיר למתח נמוך ומפצל לכל המצלמות. (אבל גם הוא דורש שקע )

פורסם

הבנתי. אכן צריך 4. או לכל הפחות 3.

העניין הוא שגם ככה אני לא רואה איך יהיה שם מקום לכל הציוד הדרוש וכנראה שאצטרך למצוא פתרון כלשהו בדמות ארון נוסף שאצמיד לארון התקשורת ובו אסדר הכל, ובו גם יהיה מקום למפצל של 4 או 5 שקעים. אני תוהה אם יש טעם לשבור על זה את הראש בכלל (ולהוסיף כסף לקבלן על שקעים נוספים). מה דעתך?

• תוכן חדש...