Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיק באופנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי שאלה - זה יכול להיות שלא יהיה קיק באופנוע?

האופנוע הוא של 250 סמק והוא אוטומטי אבל עדיין - יכול להיות שאין קיק?

וחוץ מזה, קיבלתי אופנוע Derbi ישן שהוציאו אותו מהחוק ואסור לנסוע עליו אבל בכל מקרה יש משהו שמעניין אותי בו - מתחת לידית גז יש עוד ידית קטנה כמו בגז של טרקטורון..

לוחצים עליה והיא חוזרת כשעוזבים בדיוק כמו גז בטרקטורון אבל יש גז רגיל ואין לי מושג מה זה כי אני לא מצליח להתניע את האופנוע..

מה זה יכול להיות?

תודה

פורסם

יש הרבה כלים שאין עליהם קיק..

ועם "האופנוע" שלך כמו שהגדרת אותו, הוא אוטומטי, אז הוא בכלל קטנוע, ויש הרבה מאוד קטנועים שאין להם גם קיק, גם בטרקטורונים יש כלים שאין להם קיק (דוגמת הווריור שלי)

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם
שלום

יש לי שאלה - זה יכול להיות שלא יהיה קיק באופנוע?

האופנוע הוא של 250 סמק והוא אוטומטי אבל עדיין - יכול להיות שאין קיק?

וחוץ מזה, קיבלתי אופנוע Derbi ישן שהוציאו אותו מהחוק ואסור לנסוע עליו אבל בכל מקרה יש משהו שמעניין אותי בו - מתחת לידית גז יש עוד ידית קטנה כמו בגז של טרקטורון..

לוחצים עליה והיא חוזרת כשעוזבים בדיוק כמו גז בטרקטורון אבל יש גז רגיל ואין לי מושג מה זה כי אני לא מצליח להתניע את האופנוע..

מה זה יכול להיות?

תודה

יכול להיות שזה צ'וק, או מפחת דחיסה (יש באופנועים רוסיים ישנים מעין שסתום שלוחצים עליו נכבה המנוע... לא יותר פשוט לנתק הצתה? אז אולי זה כזה)

אתה בטוח שזה לא הברקס הקידמי???

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לא אחי זה לא ברקס...

ד"א שתי האופנועים שדיברתי עליהם זה 2 נפרדים

אז למישהו יש מושג למה השני לא מתניע?

אני נותן קיקים האור האחורים נדלק תוך כדי הקיק אבל המנוע לא נדלק פשוט ואין לי מושג למה יש דלק ויש שמן מה אפשר לעשות?

פורסם

שאלה דפוקה אבל אם האור האחורי נדלק בזמן שאני נותן קיק זה לא אומר שהפלאג עובד?

אם לא אז איך אני יכול לבדוק?

פורסם

פשוט תקשיב לרעש שהמנוע עושה..

אם יש סטרטר אז תבדוק ניצוץ אם יש ניצוץ נעזר לך.

אם אין שום רעש אז הלך סטרטר.

וכשהאור האחורי נדלק זה אומר שיש לך מצבר שעובד מספיק בשביל להדליק את האור ולא שום דבר מעבר לזה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
שאלה דפוקה אבל אם האור האחורי נדלק בזמן שאני נותן קיק זה לא אומר שהפלאג עובד?

אם לא אז איך אני יכול לבדוק?

תפרק את הפלאג, בקש מחבר להחזיר אותו ביד ותן קיק, אם תחטוף בעיטה, אז יש ניצוץ...

ברצינות, פרק את הפלג, תניח אותו על המנוע בצורה שהאלקטרודה תיגע בגוף, ותן קיק, אם יש ניצוץ, סבבה... אם לא, תתחיל לבדוק למה...

מומלץ להעזר בחבר, ולעשות את זה במקום חשוך טיפה, כדי לראות את הניצוץ...

אגב, היה לי חבר שהיה קורא לאחותו להחזיק את הפלאג כדי לראות האם יש ניצוץ... מה שמפתיע הוא שהיא כל פעם היתה באה (ולשאלת השאלות, מי יותר אידיוט? ככל הנראה שניהם מיתחלקים באותם גנים :wink: )

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...