Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון LCD 50 פנסוניק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נפל המזנון התלוי והמסך נחת עם הפנים לריצפה. המסך ניסדק ,כדי בכלל לתקן? יש מי שמתקן אותם?

יש לי את אותו מסך בבית אחר שווה להשאיר את הסדוקה לחלקים?

המסך בן שנתיים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נהוג לתקן מסכים עם נזק פיזי בפאנל, ברוב המקרים החלפת פאנל תעלה יקר יותר מהמסך עצמו.

בהחלט כדאי לשמור אותו לחלקים אם יש לך מסך נוסף זהה.

פורסם

עזוב את המסך רגע.. איך המזנון קרס? ומי תלה את המזנון? אם זה בעל מקצוע אולי יש אפשרות לקבל פיצוי או לנסות לקחת את זה לבית דין לתביעות קטנות

מ.ש.ל

פורסם

המזנון תלוי כבר יותר מחודשים. הוזמן הנגר שבנה את המזנון אבל לא תלה. המזנון נתלש מהבסיס ותופסן שעל הקיר נישאר שלם.

הנגר לקח אחריות על הנזק שניגרם למזנון ומכין אחד חדש ללא עלות .

ככל הניראה אקנה LCD 55 מעולם הקולנוע ב2000 שח גם ככה היא עובדת רק בסופי שבוע

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להחליף פנסוניק בפיילוט? :x

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

בזמנו לפני שנתיים עלתה הטלויזיה פנסוניק 3500 שח אני קניתי את אותו הדגם לפני 4 שנים ב5500 שח. היום לא רואה נכונות להשקיע יותר מ2500שח עלLED שמדליקים אותה רק בסופי שבוע וגם זה בשביל לשמוע מוזיקה או לראות סרטים מצוירים לנכדים.

פורסם

אני עם הפיילוט 55

אחלה מסך חוץ מנושא השמע שהוא דיי חלש ולא איכותי , אני גם ככה שומע דרך הגברה חיצונית אז זה לא קריטי לי

פורסם
אני עם הפיילוט 55

אחלה מסך חוץ מנושא השמע שהוא דיי חלש ולא איכותי , אני גם ככה שומע דרך הגברה חיצונית אז זה לא קריטי לי

יש פיילוט 65 אינץ בשופרסל ב3700 ,4k ב18 תשלומים...מה דעתך?

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

מה לגבי הייסנס?

בתקציב נמוך אני התרשמתי מאוד לטובה מהמסכים שלהם.

מפעם לפעם יש מבצעים מצוינים. הייתי גם מחכה לתקופת ה-bf שאז גם האתרים הישראליים יוצאים במבצעים משתלמים לפעמים.

בן

Sent from my iPhone using Tapatalk

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

עכשיו יש באתר GETIT מבצע על LCD SMART 58 במחיר של 2200 שח +200 משלוח

מה אתם אומרים שווה? מישהו רכש דרך האתר שלהם?

יש גם LCD מחברת נאון ב2000 שח לא SMART גם 58

פורסם

http://www.wallashops.co.il/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-55-LED-FULL-HD-TCL-%D7%93%D7%92%D7%9D-LED55D2730B/pi6GQLED55D2730B

מה לגבי זה?, יש להם גם גירסת 4K ב50 ב2600.

משום מה וואלאשופס מציעים מחירים ממש נמוכים אפילו לעומת LASTPRICE- למישהו יש ניסיון איתם?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...