Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרכיב משקפי ראייה עם מסםר גבוה ובשעות החשיכה אני צריך רכב משפחתי או סןפר מיני עד לסכום של 30000 ש"ח עם פנסים ראשיים עם אור ממוקד ולא מפוזר.היו לי בעסר -יונדאי גטס 04 .יונדאי אקסנט 08-10 . קייה ריו 08-12. טויוטה קורולה 07. יונדאי I20 13. בכל הרכבים האלה האור בפנסים ראשיים לא היה מספיק חזק וממוקד למרות שכל הרכבים עברו כיוון אורות אצל חשמלאי רכב והורכבו נורות מחןזקות של פיליפס. מהי דעתכם והמלצתכם בנושא?

פורסם

אין דבר כזה אור מרוכז. האור חייב להיות מפוזר כי זו הדרישה של התקן. אם האור מרוכז - זה אומר שיש בעיה בפנס. אתה יכול לנסות למצוא רכב עם פנסי ערפל או פנסי קסנון שבדרך כל יותר חזקים אבל דורשים עלויות אחזקה גבוהות יותר ( מזדה 6 בדגמי 2.3 ליטר ).

פורסם

גם לי יש בעיה דומה, שאני לא רואה טוב בחושך. האמת - עם מיצובישי לנסר הסתדרתי יופי, כל עוד מורכבות נורות איכותיות ותקינות (דוגמת פיליפס/osram/hella), והפנסים נקיים.

לגבי פיזור ומיקוד - אין כל כך מה לעשות את זה, החוק מכתיב כיוון אורות בצורה מסויימת.

גם לגבי קסנון - עם הזמן האור מאוד נחלש, ודורש החלפה מאוד יקרה של פנסים. בנוסף, בגלל גוון אור שונה, זה ירגיש חלש למי שלא רגיל לזה.

Sent from my ASUS_Z00A using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא שמעתי שתאורת קסנון נהיית חלשה.

גם אם כן אתה מחליף נורה תואמת מקורית בעלות לא נוראית בכלל.

תקח לך רכב בעל תאורת קסנון, אין היום פתרון אחר(אלא אם כן אתה מוכן להשקיע באודי אי8 או מרצדס תואמת עם תאורת לד מתקדמת)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

העדיפות היא באמת כפי שהציעו, לחפש רכב שמגיע עם תאורת קסנון, גם אם מדובר על קטגוריה קצת יותר יקרה ולרדת בשנתון קצת.

מאזדה 6 2.3 ליטר לפניי 2008 הגיעו עם תאורת קסנון ולא רק היא, גם כמה רכבים "סטנדרטיים" כאלו ואחרים פשוט ברמת אבזור גבוהה יותר.

עלייך לחפש רכבים עם רמות אבזור גבוהות או מירביות שכן, הם אלו שהיו מגיעים עם התאורה הזאת, אין פתרון אחר.

נורות אקסטרים ופיליפס יעשו שינוי קליל, אבל בהחלט לא כמו נורות קסנון.

תמיד יש את האפשרות הלא חוקית להתקין נורות LED חזקות אך נורות איכותיות יעלו כמה מאות שקלים וטווח ההארה שלהן יהיה קצר אך בהיר יותר.

פורסם

הרכבים שהיו לי לפני 5 שנים ויותר . כמו סובארו ליאונה 91. מאזדה סדאו 96.ןמספר רב של פורד פיאסטה משנות ה-80 וה-90 עם פנסים קידמיים מלבנים פשוטים ולא מעוצבים כמו ברכבים המודרניים היו בעלי תאורה ראשית הרבה יותר חזקה ומרוכזת.

פורסם
אני מרכיב משקפי ראייה עם מסםר גבוה ובשעות החשיכה אני צריך רכב משפחתי או סןפר מיני עד לסכום של 30000 ש"ח עם פנסים ראשיים עם אור ממוקד ולא מפוזר.היו לי בעסר -יונדאי גטס 04 .יונדאי אקסנט 08-10 . קייה ריו 08-12. טויוטה קורולה 07. יונדאי I20 13. בכל הרכבים האלה האור בפנסים ראשיים לא היה מספיק חזק וממוקד למרות שכל הרכבים עברו כיוון אורות אצל חשמלאי רכב והורכבו נורות מחןזקות של פיליפס. מהי דעתכם והמלצתכם בנושא?

סליחה שאני לא עונה לעניין אבל אולי זה יכול לעזור: ניסית עדשות מגע קשות? אני עם צילינדר גבוה מאד בשתי העיניים, כך שמעשית בלילה אני רואה רק 2 מטר או שלושה קדימה , גם עם משקפיים. עדשות מגע קשות מביאות אותי לראייה של כמעט 6:6 בעין אחת , ולא רחוק מזה בשנייה וראיה טובה מאד בלילה (וכמובן גם ביום) תבדוק את האפשרות.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

שאלה נוספת אם כבר, האם שקלת טיפולי לייזר ואולי, במקרה, אתה מתאים לשיטה קלה וקצרה?

שקול ברצינות, ברור שלא תקבל 0, אבל לעיתים גם ממספרים חריגים מתקבלים מספר פי כמה וכמה פחות חריגים ואפשר לקיים איכות חיים טובה.

זה לא יקר ואפשר לפרוש גם ל 24-36 תשלומים ברוב המכונים וגם במימון מלא.

שקול את זה, בסה"כ אתה צריך להנות מהחיים כל עוד אתה צעיר, בהמשך כעבור 10 שנים תחזור להרכיב משקפיים במקרה הגרוע, אבל גם אז אתה זכאי לטיפול חינם כביכול.

פורסם

חפש לך לנצ'יה אפסילון ברמת גימור גבוהה. מקבלים נורות קסנון איכותיות מאוד - מאירות נהדר.

המחיר יהיה אולי קצת יותר ממה שאתה מוכן להשקיע, אבל זה שווה את זה (גם הרכב מאוד איכותי לעומת מה שאתה מחפש כרגע).

• תוכן חדש...