Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אם נוסעים מחוצות המפרץ לכיוון מנהרות הכרמל - לוקחים ברמזור ימינה ואז ברמזור ישר ובאיזור שיש את המפעל של קוקה קולה בצד ימין לוקחים ברמזור שמאלה ( יש שם מסילת רכבת עם מחסום ועם תמרור של מצלמה -התמרור בצבע לבן שחור עם תמונה של מצלמה ) . האם במסילת רכבת איפה שמוצב התמרור - יש מצלמה שמצלמת רמזור אדום או מהירות ?

תודה רבה .

פורסם

לפי הוייז, יש שם מצלמה.

גם פיסית היא קיימת, היא קיימת ממש בצומת וולקן

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

אני לא מדבר על המצלמה הכתומה שיש בצומת וולקן.

מול הקוקה קולה - יש רמזור - בפניה שמאלה שלו יש פסי רכבת עם מחסום .

האם שם יש מצלמת רמזור/מהירות?

פורסם

לא כל כך הבנתי את המיקום שדיברת עליו (אולי תנסה להעלות צילום מסך מגוגל סטריטוויו?), אבל באופן כללי יש מצלמות ליד פסי רכבת פעילים שמצלמות אנשים שחוצים את הפסים אחרי שכבר נדלק הרמזור אדום שמורה לך לעצור כי מגיעה רכבת.

יכול להיות שבזה מדובר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אני לא מדבר על המצלמה הכתומה שיש בצומת וולקן.

מול הקוקה קולה - יש רמזור - בפניה שמאלה שלו יש פסי רכבת עם מחסום .

האם שם יש מצלמת רמזור/מהירות?

מכיר את הצומת, עובר בה לא מעט - לא זכורה לי שם מצלמת מהירות/רמזור.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אין לי תמונה ,

זה רמזור שמצד ימין שלו יש את מפעל קוקה קולה ותחנת דלק סונול , בשמאל שלו יש מחסום עם פסי רכבת וכביש.

• תוכן חדש...