Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בקרוב אני מתכוון לקנות רכב יד שנייה (את רכב הליסינג מהחברה שלי בתום החוזה) ומתברר שיש לי עבר ביטוחי רע עם שתי תביעות בשלוש השנים האחרונות (על רכב הליסינג שהיה ברשותי אך לא בבעלותי).

בירור קצר עם חברות הביטוח מעלה שאו שאשלם מחיר יקר עבור ביטוח מקיף+חובה או שלא מסכימים לבטח בכלל.

אופציה אחת ששמעתי היא לרשום בעת הקנייה את הרכב ע"ש אשתי, שבמקרה שלי לא מחזיקה כרגע ברישיון נהיגה (מעולם לא היה לה, בקרוב יהיה).

לעניין ביטוח הרכב, האם ביטוח מקיף לאדם ללא רישיון וללא עבר ביטוחי (לא היעדר תביעות אלא ללא ביטוח כלל) הוא אפשרי ומשתלם?

בדיקה קצרה בwobi העלתה שכאשר אין למבוטח ביטוחים קודמים כלל - מחיר הפוליסה יקר מאד.

עוד עניין הוא הביטוח עצמו. אם למעשה אני מבטח את הרכב של אשתי, אבל אני הנהג העיקרי - עדיין אפשר להתעלם מהעבר הביטוחי שלי?

מתלבט אם שווה לי להכינס לכל הקומבינה הזו או לשלם יותר בביטוח.

עצות בבקשה.

פורסם

מנסיון החיים

את חברות הביטוח קל לקמבן.

אמהמה

כאשר הם צריכות לשלם , הם מגלים את הקומבינה, ואז הסיכוי לקבל מהם כסף פוחת דרמטי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

זהירות: גם אם הביטוח על שם אשתך, עדיין ברור שאתה "הנהג העיקרי" ברכב, ולכן, אם אתה לא מתכוון להצהיר הצהרות שקריות, גם לא תתחמק מהעבר הביטוחי.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

חברות הביטוח יקבלו בשמחה את כספך.

במידה ויהיה צורך להפעיל את הביטוח, הן פתאום "יגלו" שבעלת הרכב חסרת רישיון נהיגה ויתחילו לפשפש בנושא + הנהג הוא בעל עבר ביטוחי לא מוצהר -> לכן תהיה לחברת הביטוח סיבה טובה לא לשלם וזאת פעולה שמאושרת ע"י בתי משפט (מאחר ומסרתם הצהרה שקרית בעת יצירת הביטוח).

יתכן גם, אך לא בוודאות, שבמצב כזה גם אשתך תכנס ל"רשימה השחורה" של חברות הביטוח שלא יהיו מוכנות לבטח גם אותה (מאחר והייתה מעורבת בניסיון לרמות אותן).

פורסם (נערך)

לאשתך אין רישיון נהיגה, זה אומר שאין לה עבר ביטוחי.

לכן לא תקבל מחיר יותר נמוך כאשר תרשום אותה כבעלת פוליסת ביטוח מאשר נהג עם תביעות קודמות.

על היתר כבר קיבלת תשובות.

השאלה הראשונה ששואלים בכל חברת הביטוח זה גיל וותק רישיון נהיגה של בעל הפוליסה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...