Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין.

תמיד רציתי לנסות.

מחכה לעדכון האם תוצאה טובה היא ברת השגה גם לאדם הלא מקצועי בתחום

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

נקווה שהסופ"ש יהיה לי זמן לנסות :)

חוץ מהחריטה שקיבלתי יש לי כמה מכות דלת+מכות עגלת סופר שזה בדיוק הסנריו של של דנטים למשיכה החוצא.

לגבי החריטה, לא ילך עם הדבק+משיכה, יש חרטייה במפעל :) נבנה כמה ידיות כוח(או איך שזה נקרא) עם זויות וננסה לישר מבפנים.

לגבי הכנף סך הכל אפשרי עם ידית ארוכה ופירוק דיפון של בית הגלגל(הבעיה היחידה אולי תהיה בפינה שיש שם את הלחץ הגדול ביותר שצריך לשחרר בעדינות), ולגבי הדלת אני צריך למצוא גישה(כניראה שיש דרך האיזור של הרמקול עם פירוק פלסטיקה פנימית(שזה קלי קלות :) )

האם נשבור את המיתוס שPDR זה למקצוענים בלבד או פשוטי העם גם יכולים לעשות קסמים :)

תשארו לעדכונים:wink:8)

פורסם

מהניסיון האישי שלי, pdr זה למקצוענים. צריך לדעת בדיוק איפה, כמה ולמה. רוב הסיכויים שרק תחריף את המצב

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל הדרך יש מצב שאני אחריף את המצב, אבל למען האמת לא באמת מפריע לי, ככה או ככה זאת חוויה(בין אחת שתלמד טוב או רע)

בסופו של דבר גם המקצוענים התחילת דרכם בטוח נפלו והחריפו מצבים, הרי שהבן אדם שתקין בראשו ילמד מטעויות וישתדל להשתפר(ושם השמיים הם בגבול תלוי רק ברצון) או שירים ידיים כי יבין שזה לא שלו פשוט.

אני בלי עין הרע לא בעל שני ידיים שמאליות ואוהב לעבוד עם הידיים ואוהב אתגרים, נכון שזה הרכב שלי, נכון שאין נסיון אבל נסיון לא יבוא ככה בבוקר אחד יפה אם לא אנסה.

כמובן שבמקרה הכי גרוע לא יהיה לי מנוס מפחח(אז WOW הלך לי 300 שקל על קיט ו800 על התיקון, כסף הולך וכסף בא)

פורסם

אתה צריך גם מנורה מתאימה שמייצרת פסים על גבי הפח, כך תוכל לראות איפה יש שבירה של האור ואיפה צריך לכופף. שים לב שחוץ מלכופף את הפח החוצה צריך גם לדחוף אותו פנימה בעזרת פטיש וכלי מתאים, בנקודות היכן שהמוט שלך דוחף את הפח. תראה מדריכים ביוטיוב לפני שאתה מתחיל.

פורסם

^^ידוע :) בעמוד הראשון יש תמונה של כל הקיט :)

יש מנורה,יש כלי משיכה,יש פטיש מיוחד ויש את היזמל עם ראשי פלסטיק/גומי מיוחד :)

הסופ"ש לא יצא לי לנסות כי היה לי לו"ז דיי עמוס וכמעט לא הייתי בבית. נקווה שבסופש הקרוב/חגים נעלה עדכונים :wink:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון חם, מוריד את הקובע הפני אנשי המקצוע, שיטת המשיכה עם דבק חם פשוט מייאשת למכה שיש לי, מכות קטנות כמה מעברים יצאו, החריטה שיש לי, היה צריך להטביע אותה ואז למשוך החוצה, 3 שעות עבודה ויצא לי רק רבע המחריטה( וגם לא מושלם), גם זכיתי בכאב בירכיים וגב וכמה כוויות[emoji23]

פורסם

יש דברים לא כדי לעשות לבד, פשוט לא שווים את המאמץ, אבל כל הכבוד על הניסיון לעשות זאת בעצמך.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

כן, יש חלק שבאמת מצריך הרבה נסיון, אבל היי הכל זה נסיון וטעייה בחיים, לומדים:)

ללא ספק שאני לא משאיר את זה ככה! כל יום שיש זמן פנוי אני יעשה קצת, אומנם זה לא מהיר כמו אצל בעל מקצוע אבל זה כיף,ההרגשה אחרי DIY שווה את זה(למרות שפיזית אתה מרגיש כאילו הייתה כמה שעות בחד"כ),נכון לעכשיו הצלחתי לעלות למעלה 60% מהחריטה, אני יעלה את היתר ואז בלי עין הרע שיאר לי רק עבודה עם פטיש וקצת שלייף(כמובן פוליש ושאר הירקות בשלב מאוחר יותר :) )

פורסם

תמונה לפני יש בתחילת השירשור, תמונה אחרי יקח זמן, שיטת המשיכה לא מאפשרת לעלות הרבה מהפח באופן מהיר,לכן חריטה של 25ס"מ לוקחת ים זמן. נעזוב את עבודת הפטיש מום ליין פלייט.

• תוכן חדש...