Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוו שלא רואים כל יום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש ברמת גן 325 BAUER מודל 85.נדמה לי שעד 86 הם בנו את כל הסידרה שלוש הפתוחות-ואז הייצור עבר למפעל.אתה יכול לדעת שזה BAUER כי על הקורה יש לוחית קטנה (אם לא נגנבה) שכתוב עליה KAROZERIA BAUER. מצטער; שגיאות כתיב חורות לי.

צ.ל. Karosserie שהיא מילה גרמנית ל- שילדה או מרכב.

פורסם
זה פצצה של אוטו

יש הרבה יתרונות

אחד מהם הוא שאפשר לשבת על ה"חצאיות"(לא יודע איך לקרוא לזה,יש לזה שם?) כאשר עושים רוורס

בדיוק כמו בשנות ה80 הזוהרת(חבל שלא זכיתי לתקופה הזאת, או לפחת למכונית מהתקופה הזאת)

ממש לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד .

חוץ מזה הרעיון של לחסוך משקל ע"י יצור רכב שהוא לא דומה לכלום נראה לי די מיותר ......

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
ממש לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד .

חוץ מזה הרעיון של לחסוך משקל ע"י יצור רכב שהוא לא דומה לכלום נראה לי די מיותר ......

דיברתי על הקטע של הדלת

שאפשר לשבת לא על המושב כאשר עושים רוורס(חצי גוף בחוץ)

פורסם
דיברתי על הקטע של הדלת

שאפשר לשבת לא על המושב כאשר עושים רוורס(חצי גוף בחוץ)

תקנה קבריולה, ותשב כולך בחוץ כשאתה נוסע לאחור. תתרחק אפילו מטר מהאוטו.

סתם אנקדוטה, לדודו זר (מספר ושר) יש כזו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
תקנה קבריולה, ותשב כולך בחוץ כשאתה נוסע לאחור. תתרחק אפילו מטר מהאוטו.

סתם אנקדוטה, לדודו זר (מספר ושר) יש כזו.

לא הבנת אותי, קבל

111.JPG

פורסם
לא הבנת אותי, קבל
אחלה שיטה בשביל לדפוק את הפינה הימנית אחורית ,מה יותר פשוט משלוש מראות וחלון אחורי?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יום אחד אתה תכנס ככה לחניה - תוציא חצי גוף החוצה כדי לבדוק שאתה לא דופק את הצד, ותדפוק את הדלתות הפתוחות בגג בקורה שמעליך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
יום אחד אתה תכנס ככה לחניה - תוציא חצי גוף החוצה כדי לבדוק שאתה לא דופק את הצד, ותדפוק את הדלתות הפתוחות בגג בקורה שמעליך.
או שפשוט הרכב ימשיך פנימה לחניה ואתה תשאר מרוח על הקיר מבחוץ...
פורסם

[quote name=ירחמיאל

מנהל המועדון? צ.ל. Bauer ולא כפי שכתבת... צ.ל בדיוק כמו שכתבתי.

לא מאמין?

בבקשה, האתר הרשמי:

http://www.baur-ig.de/

גם בתוית המופיעה על הרכב (הייתה לי 318 כזו), מופיעה בפירוש הכיתוב - BAUR TC, ולא כפי שציינת.

בברכה,

שמוליק.

נ.ב

לא הבנתי את התמיהה בשאלה "מנהל המועדון?"..........

יתכבד כבודו ויסביר לי למה התכוון.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

אין מכונית יותר יפה מB/M/W בעולם

בכל שנה היא מוציאה את הדגם המתאים ביותר לאותה תקופה!!!

מה לעשות שלא כל בן אגם אוהב את היצירות שלהם וככה זה לכל חברה יש יצירות קצת לא שיגרתיות ולא כל אחד אוהב אותן אבל יש המון שמתים עליהם!!

• תוכן חדש...