Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שנאי לרכב 9v למשאבת חלב ameda

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

יש לאישתי משאבת חלב חשמלית של אמדה.

אני מעוניין לרכוש שנאי לרכב עבור המשאבה.

חרשתי את גוגל, היבואן שהיה מייבא את המשאבות הפסיק לייבא אותן. אין לי מושג מי הייבואן הנוכחי על מנת לבדוק אם יש שנאים למכירה.

מצאתי חנות אחת שמוכרת שנאי מקורי של אמדה אבל אין במלאי.

מצאתי כמה שנאים בחו"ל אבל או שהם יקרים(משלוח יקר) או שאין משלוח לארץ.

מישהו יודע היכן ניתן להשיג שנאי לרכב מ12 וולט ל9 וולט 1 אמפר עם הביט הספציפי שמתאים? אין לי מושג איך הביט הנ"ל נקרא, אולי הייתי מוצא שנאים אוניברסליים אם הייתי יודע את השם.

אשמח לעזרה, האישה לוחצת.

מעדיף לקנות בארץ כדי לא לחכות חודש למשלוח.

קישור למטען מקורי:

https://www.medi-link.co.il/חיבור-למצת-הרכב-להפעלת-משאבת-lactaline-breast-pump-ac-power-car-adaptor-lactaline.html

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI
שינוי כותרת

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הקונקטור הינו סטנדרטי רק יש לבדוק את הקוטר הפנימי של הקונקטור.

המידות הנפוצות:

* קוטר חיצוני 5.5 מילימטר והקוטר הפנימי 2.5 מילימטר או 2.1 מילימטר.

* לפי התמונות שצורפו הפין המרכזי הוא "+" והחלק החיצוני הוא "-".

אם אתה מוצא משהו דומה תמיד ניתן לחתוך את הכבל ולהתאים קונקטור.

איזה כייף לי :)

פורסם

את השנאי הביתי יש לך? אז יש לך דוגמא של הביט ביד.

כל שנותר לעשות הוא למדוד קוטר פנימי וחיצוני או לברר את סוגו, להזמין שנאי כלשהו 9V@1A ולהרכיב את הראש באופן עצמאי (99.9% שזה משהו ג'נרי שניתן להשיג עבור שקלים בודדים בכל חנות אלקטרוניקה).

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תוכן חדש...