Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב שנת 2004, פעם בכמה זמן (6 ~ 7 פעמים בשנה אחרונה) נדלקת נורת הגה ונכבה המנוע החשמלי של ההגה, אני מכבה את הרכב ואחרי חצי דקה מדליק, והנורה נעלמת וההגה חוזר לקדמותו.

שמתי לב שהבעיה מתרחשת בפניות חדות כשמופעל 'כוח' על ההגה.

באופן עקרוני זו לא בעיה כלכך חמורה כי גם כשהוא נכבה אני יכול לנהוג איתו עוד איכשהו בעיר, אבל אני מאוד חושש שזה יקרה לי בנסיעה מהירה וזה יכול להיגמר באסון.

אני תוהה אולי זה המצבר עייף כבר, אבל שום דבר אחר ברכב לא גורם לי לחשוד במצבר.

מה אפשר לעשות עם זה? האם מכונאי 'ממוצע' (זו ההגדרה הכי טובה למכונאי העכשווי שלי) ידע לטפל ולבדוק או שעדיף ללכת למורשה ולשאול מה מצב המנוע של ההגה?

פורסם

האם קיימת אפשרות לתקן אותו או רק להחליף באחד חדש?

האם יש מישהו בעל ידע \ מומחיות בזה באזור הצפון?

אשמח להערכת מחיר. תודה !

פורסם

יש מתקין ומשפץ הגה חשמלי טוב-מאוד, בשם עופר קצב - מושב גנות 050-5285041

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%...עופר קצב 91

המחירים סבירים וחוו"ד טובות - הוא גם מומחה למזגני רכב ומדחסים - חפש בפורום.

צור איתו קשר, אולי יעזור.

א - נורת הגה בפיאט פונטו

ב- נורת הגה דולקת

כאן בדיון רשומים עוד מוסכים מתמחים.

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=5763

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תודה חברים, עופר קצת רחוק לי.

מאור, אני אשמח אם תוכל לבדוק לי בפירוקיות אצלך (היית אצלך עם הפונטו לפני שנה, אם אתה זוכר, עשית ניקוז ושמת פארפלו :lol:).

אני גם אחפש אצלי, מה לשאול - מנוע חשמלי להגה?

• תוכן חדש...