Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30 בכלמוביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שניסו לעקוץ אותי 2 פרטיים (חיפשתי קיה סיד סטיישן) עם רשיונות מזוייפים, החלטתי לנסות בכלמוביל טריידאין.

קיה סיד סטיישן אין להם אז אני אנסה יונדאי i30 סטיישן.

יש להם כמה רכבים עם קילומטרז נמוך מאוד.

מה דעתכם על הרעיון של לקנות מהם וגם כמה באמת צריך להוריד אותם מהמחיר שהם מציעים? 10%, 20%?

הרי ידוע שהם קונים אותן בהנחות ענק ובעצם עושים קופה עלינו

פורסם

אתה יכול להרחיב קצת לגבי רשיונות מזוייפים?

בן אדם ניסה למכור לך רכב שלא שייך לו? רכב גנוב?

"כמה באמת צריך להוריד" - כל מקרה לגופו. קח בחשבון שרכב מבוקש, שמור עם נתונים טובים יימכר מהר ובמחיר קרוב למחירון.

פורסם

"כמה באמת צריך להוריד" - כל מקרה לגופו. קח בחשבון שרכב מבוקש, שמור עם נתונים טובים יימכר מהר ובמחיר קרוב למחירון.

הם לא מתביישים לבקש גם 15-20% מעל המחירון לרכב משנת 2009 עם 23,000 ק"מ.

נכון,שזה ק"מ חריג לטובה,אבל לא שווה לטעמי ברכב,שיש לו היצע ענק בשוק הפרטי לשלם מחיר מופקע.

זאת עדיין יונדאי ולא מרצדס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין מה להתבייש, זה שוק חופשי.

בסופו של דבר הם רוצים למכור. ה 15-20% מעל המחירון - זה כנראה המחירון המשוכלל עם הקילומטרז' הנמוך.

והם מבקשים בגדול את מה שהם חושבים שהם יכולים לקבל (משאירים מקום להנחה קטנה).

פורסם

אחריות, מגרש מתוקתק, תיקון ליקוים שיתגלו בבדיקה וסוג של "שקט נפשי" עולים כסף.

כמה? זה כבר עניין שלך.

אם הייתי מוצא שם רכב שאני רוצה ובמצב טוב והוא היה מתומחר בין 5% ל-10% יותר ממה שאפשר למצוא אותו בפרטי סביר להניח שהייתי קונה.

פורסם

לכל דבר יש מחיר.

אתה הולך אליהם כי הם אמינים, כי 'יש אבא', כי המכוניות מטופלות, כי השקיפות גבוהה, כי אתה מרגיש יותר בטוח. יש לזה מחיר.

יש לך אלטרנטיבות יותר זולות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...