Jump to content

arielos

  • הודעות

    19
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי arielos

  1. ה-350 לא כולל רפידות. לגבי מצבר אני צריך להסתכל
  2. ראיתי רכב שמור מאוד, יד שנייה. רק עשה 80K ק"מ. ליונדאי סטיישן זה ק"מ סביר או שכדאי לחפש קילומטרז נמוך יותר ולשלם עוד כמה אלפי שקלים? אני מעוניין להמירו לגז אם זה משנה..
  3. סוחר רכבים (הציג את עצמו כפרטי) שזייף רשיון וקילומטרא'ז.
  4. אחרי שניסו לעקוץ אותי 2 פרטיים (חיפשתי קיה סיד סטיישן) עם רשיונות מזוייפים, החלטתי לנסות בכלמוביל טריידאין. קיה סיד סטיישן אין להם אז אני אנסה יונדאי i30 סטיישן. יש להם כמה רכבים עם קילומטרז נמוך מאוד. מה דעתכם על הרעיון של לקנות מהם וגם כמה באמת צריך להוריד אותם מהמחיר שהם מציעים? 10%, 20%? הרי ידוע שהם קונים אותן בהנחות ענק ובעצם עושים קופה עלינו
  5. מכיוון שמי שיצטרך לחיות עם הרכב זה אתה - אני במקום בעל הרכב הייתי עושה את הקומבינה הכי זולה שתחזיר את המזגן לחיים. אם במקום מדחס משופץ או חדש אפשר לשים לך מדחס מפירוק ולמלא גז - אז למה לא? זה יעבוד עד שיפסיק לעבוד. אם יהיה לך מזל, המדחס לא יתקלקל בקדנציה שלך. אם לא, אז לא. במקומך הייתי הולך למוסך המורשה ושואל מה העלות של מדחס משופץ - ומוריד אותה מהעלות של הרכב. יש לכם מושג כמה בערך סיפור כזה אמור לעלות? הערכה גסה.. 2000 או 4000?
  6. התכוונתי להאם ישימו לי מדחס לא חדש או מאיכות ירודה. האם זה בכלל אפשרי?
  7. לקחנו רכב לבדיקה לפני קנייה (קיה סיד סטיישן). הבודק רשם שהמזגן יושה רעש וכדאי להחליף את המדחס. המוכר הסכים ללכת ולהחליף לחדש והשאלה שלי היא האם יש פה עניין של מדחס זול/איכותי וכיו"ב שאני צריך להיזהר ממנו?? תבורכו
  8. ועוד משהו אחד. אין לו תיעוד טיפולים במוסך. רק האחרון שנעשה לפני כמה ימים במוסך רשמי של קיה. זו נורה אדומה או שזה נפוץ שאנשים לא מחזיקים תיעוד של טיפולים (כמוני למשל)
  9. חושבים שיש על מה להתמקח ואם כן על כמה?
  10. מה לגבי מדחס המזגן? רשם שהמזגן רועש? זו עילה להורדת מחיר ואם כן כמה? ולגבי החלודה? משמעותי? כמה יעלה לסדר דבר כזה בערך? תודה!
  11. אז הלכתי לבדוק עוד קיה סיד סטיישן 2012, עשתה55000 קמ המוכר מבקש 50000. האם כדאי ללכת עליה? להוריד במחיר? תודה!
  12. הסיפור הוא כזה.. כשבאנו לראות את הרכב לראשונה, ראינו שהפס פלסטיק הדק מעל ללוחית הרישוי האחורית מוצמד עם חומר איטום/דבק. בעלת הרכב אמרה שזה ידוע ונפוץ בקיה. על פניו הרכב נראה מעולה, רכב שני של משפחה וכיו"ב. גם המוכרת נראית מאוד אמינה. אמאמהה.. לתוצאות הבדיקה אמרה שזה כלום וששער הכניסה פגע בחלק האחורי (מה שבכלל לא ציינה בפעם הראשונה כשבאנו לראות את הרכב). אז מבחינת אמינות היא נכשלה ואם אתם אומרים שהבעיה היא מאוד משמעותית אז על אחת וכמה אתרחק ממנה תודה!!
  13. שכחתי לציין שהשלדה לא נפגעה. זה עדיין לא משנה?
  14. שלום, לקחנו היום קיה סיד סטיישן 01/2012 לבדיקה לפני קנייה והתברר שהרכב עבר תאונה (קלה, בינונית?) כמתואר בצילום המצורף. לדברי הבעלים זה כתוצאה משער כניסה לבניין שדפק את החלק האחורי. שתי שאלות.. המחיר שהבעלים רוצה הוא 55,000 (מחירון). כמה תאונה כזו יכולה להוריד והאם שווה בכלל להתעסק עם הרכב הזה? הרכב עבר 52,000 ק"מ. תבורכו!
×
×
  • תוכן חדש...