Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

למי שמכיר, לרכבי VW יש אופציה להחזיק את אחד מכפתורי המפתח, ובתהם לכך הוא פותח/סוגר חלונות, כל עוד הכפתור מוחזק לחוץ.

אחרי שחזרתי משבועיים מחו"ל, שמתי לב שהאופציה הזאת כבר לא עובדת אצלי. ניסיתי גם עם המפתח ספייר, שהוא חדש לגמרי ולא היה אף פעם בשימוש. גם איתו הפונקציה הזו לא עבדה.

אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, אשמח לעזרה.

פורסם

יש מצב, איך לבדוק?

מסתבר שממי שביקשתי שיניע לי את האוטו שכח לעשות את זה, אז האוטו עמד שבועיים בלי שהניעו אותו בכלל.

אבל אני כן מצליח להניע אותו, וכבר נסעתי עליו מאז.

יש עוד משהו שעלי לחשוש/כדאי לעשות?

פורסם

בספר הרכב יש הוראות כיצד להפעיל את הפונקציה מחדש, אם אין לך אפשרות לבדוק בו חכה שמרק יתן את ההוראות המדייקות.

הפונקציה הזו מתבטלת אוטומאטית כשהמצבר מתרוקן, ולפעמים גם סתם ככה, אין בזה משהו חריג.

פורסם

שלום,

אם אכן מדובר בכיוון בסיסי כתוצאה מנפילת מתח מצבר יש מספר פעולותשנדרש לבצע.

יש להוריד את החלון עד למטה ולאחר מכן להעלות אותו עד הסוף.

לשחרר לרגע את הלחצן וללחוץ שוב לכיוון מעלה למשך 5 שניות (למרותשהחלון סגור..)

יש לבצע פעולה זו בכל חלון בנפרד.

במידה ונדרש סיוע נוסף ניתן לפנות לאחד ממרכזי השירות שלצ'מפיון מוטורס.

יום טוב

קטיה

• תוכן חדש...