Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

ראיתי רכב (בכוונה אני לא מפרט איזה, למניעת מצבים לא נעימים :-)) שנאמר לי שעבר תאונה ונקבעה לו ירידת ערך קלה (פחות מ5%). הבעלים של הרכב אמר שהתיקונים היחידים היו החלפת פחחות. עד כמה שאני מכיר על תיקונים והחלפת פחחות לא קובעים ירידת ערך, יכול להיות שאני טועה? עד כמה הדבר ישפיע במכירה העתידית שלו? (עדיין לא לקחתי את הרכב לבדיקה, במידה ואחליט ללכת על זה כמובן שאלך לבדיקה לוודא שאין בעעיות אחרות).

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

אם היו 2 מכונית זהות בלוח. לגמרי.

אחת אחרי תיקון פחחות והשניה לא, באיזו היית בוחר?

כנראה בזו שלא עברה תיקון פחחות. (פחות בעיות הבדלי גוונים, ופחות סיכוי לחלודה).

אם הבעלים של המכונית שכן עברה תאונה היה מוריד מעט במחיר כדי שתעדיף את שלו, אולי בסופו של דבר, אם ההורדה היתה משמעותית, היית בוחר בה בגלל המחיר האטרקיבי.

זו נקראת ירידת ערך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ככל שמדובר בדגפ שיש ממנו היצע גדול בשוק, כל רג'קט קטן יקשה מאוד על מכירת הרכב ויגרום להורדה גדולה הרבה מ-5% במחיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

השאלה אם קביעת ירידת ערך רשמית ע"י שמאי מורידה ערך יותר מסתם פח עקום? שמעתי המון אזהרות בנוגע לרכבים כאלו ואני לא בטוח אם יש בכלל טעם לקחת לבדיקה.. :-(

פורסם

ה״ירידה הרשמית על ידי שמאי״ היא לא תורה מסיני. הוא מנסה להעריך את מצב השוק.

המספרשהוא קובע רלוונטי רק לחברת הביטוח. קונה לא מחוייב לכבד את זה, וירצה להפחית במחיר כמה שיותר, אם בכלל יתעניין ברכב שעבר תאונה מלכתחילה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

השאלה מה בוצע ברכב.

אם הוחלף פגוש וכנף קדמית עם ברגים, לרכב מעל 3 שנים בכביש, זה לא סיפור.

למצוא רכב בין 3 שנים, נקי מפגיעות בתנאי ישראל קצת-קשה.

לפעמים מחליפים במקום לתקן מכות.

לכן בודקים את הנזק, העבודה אשר בוצעה המחיר, ומצבו הכללי של הרכב.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...