Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Why am I posting less - or - let the fun begin

Moti - Miata R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצבר?

מגבים, שפריצרים, מיכל מים לשפריצרים, משאבה, ידית הפעלה?

רדיאטור חימום?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני חושב שהוא התכוון ל - "צמיגים" הרזרביים?

האם שקלת לעשות דיאטת אבטיחים ותה טיבטי לאחרונה?

GOT סחוג?

פורסם
אני חושב שהוא התכוון ל - "צמיגים" הרזרביים?

האם שקלת לעשות דיאטת אבטיחים ותה טיבטי לאחרונה?

:grin: !LOL... If I do any of that I'll disappear... I don't have any spare tires or anything

Wil, the list that you wrote is already gone, the battery is just like all other miatas is in the trunk and is actually very compact, for now it's good

.Moti

פורסם

כמה המשקל הנורמלי והסטנדרטי של המיאטה?

כמה המשקל של המיאטה שלך כרגע?

ולכמה קילו אתה רוצה להגיע עם המיאטה?

אתה אנורקסי...:-P

Back to the original - NC again.

פורסם

למה לא הוצאת את הפנסים הנשלפים? הם בטח שוקלים איזה קילו... קילו שיעשה לך רק צרות

:wink:

תסתכל בתמונות - זה בדיוק מה שהוא הוציא

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לא חבל ?עכשיו אתה לא יכול לנהוג בה בכבישים...היה אוטו חמוד

you are CRAZY.... :???::crazyeyes

If you read the beginning part you would have noticed that I'm not driving the car for over a year and a half now on public roads... look for other threads about my miata, you'll learn a little bit more about... it's not a street car for a while now

אפילו הוצאת את הפנסים הנשלפים... זה החלק שהכי אהבתי במיאטה.. היא היחידה שעדיין מיוצרת עם כאלה...

.Nope, it isn't made with the pop-up headlights since 1999

כמה המשקל הנורמלי והסטנדרטי של המיאטה?

כמה המשקל של המיאטה שלך כרגע?

ולכמה קילו אתה רוצה להגיע עם המיאטה?

אתה אנורקסי...:razz:

The 95 miata weighs about 1072Kg, to that you need to add 25Kg of the roll bar and about 25kg of the entire turbo kit... my car was at about 1123Kg when I started with it, Last time my car was on the scales, a few months ago, it was 1018Kg and since then quite a few more things have been removed... I assume I'm a little over 1000Kg today

:twisted: The difference of over 100Kg reduced from the car is very evident

.Moti

פורסם

טוב, גם אני אלך לקנות מיאטה ולהרזות אותה בשביל מירוצים.

אה, רגע, אני חי בישראל.

ובמילים אחרות - סחתיין עליכום, למרות שנראה שפקידי הרישוי בכל העולם עשויים מאותו שטאנץ

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...