Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מחפש המלצה למקום להחלפת קלאץ ליאריס TS שנת 2004, אחרי נסיעה מאומצת נשמעים תקתוקים מכיוון הגיר ונפסקים עם לחיצה על הקלאץ, התקתוקים לא מופיעים בבוקר אלה רק אחרי נסיעה מאומצת ולא תמיד, לעיתים הרעש פוחת או נעלם אחרי התקררות לדוגמא אחרי פעולת מאוורר הרדיאטור- נראה שהגיר\קלאץ מתקרר והתקתוקים פוסקים.

חשיבות להחלפת כל מכלולי הקלאץ שיכולים לגרום לבעיה ומקוריים, הרכב עם 205 אלף קילומטר.

תודה,

פורסם

אני לא רואה קשר בין נסיעה חזקה לרעשים מכיוון הגיר או הקלאצ'.

יצרן הקלאצ' המקורי הוא AISIN והחלפה "קומפלט" (דיסק קלאצ', מיסב וטס לחץ) יעלו למעלה מ 2,000 שקלים לחלקים מקוריים.

סט קלאצ' תחליפי של AISIN עולה 600 שקלים ולהערכתי הוא זהה 1:1 לקלאצ' המקורי. דאג לבצע גם חריטה לגלגל התנופה והחלף לשמן גיר 75W מקורי או 75W90 בתקן GL-4 בלבד (נדרש קצת פחות מ 2 ליטר).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?589549-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A7%D7%9C%D7%90%D7%A6-%D7%91%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%99%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%A1-T-Sport-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2006

בהצלחה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני לא רואה קשר בין נסיעה חזקה לרעשים מכיוון הגיר או הקלאצ'.

יצרן הקלאצ' המקורי הוא AISIN והחלפה "קומפלט" (דיסק קלאצ', מיסב וטס לחץ) יעלו למעלה מ 2,000 שקלים לחלקים מקוריים.

סט קלאצ' תחליפי של AISIN עולה 600 שקלים ולהערכתי הוא זהה 1:1 לקלאצ' המקורי. דאג לבצע גם חריטה לגלגל התנופה והחלף לשמן גיר 75W מקורי או 75W90 בתקן GL-4 בלבד (נדרש קצת פחות מ 2 ליטר).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?589549-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A7%D7%9C%D7%90%D7%A6-%D7%91%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%99%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%A1-T-Sport-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2006

בהצלחה.

היי איתמר,

הקלאץ לא מרעיש כשהרכב קר, רק אחרי נסיעה מאומצת נראה כשמתחמם.

תוכל להמליץ לי על מקום לביצוע ההחלפה? ברכב שעבר 205 אלף מה עוד מומלץ להחליף אם כבר מפרקים את הגשר הקדמי, גומיות וברגי מוט מייצב הוזמנו ויוחלפו באותה הזדמנות.

פורסם

מאיפה אתה בארץ? באזור המרכז יש את אורן שרותי רכב ושאפט, היתרון של אורן על שאפט שהוא מסכים לקבל חלקים שאתה מביא,אז אם אתה משיג את החלק במחיר טוב זה כדאי.

לגבי מה להחליף, זה תלוי אם אתה רוצה לרענן את הפרונט, אפשר להחליף תפוחים (חיצוני ופנימי,באנגלית INNER/OUTER TIE RODS), זה יתן תחושה רעננה בהיגוי.

תבדוק גם את מצב בוקסות המשולשים, אם הבוקסות בלויות מחליפים רק אותם או שברכבים מסויימים אי אפשר ומחליפים את כל המשולש.

חבקי הגה גם נותנים תחושה טובה להיגוי,גם הם כבר קרובים יותר כשאתה מפרק גשר נדמה לי

בכל החלקים שהצעתי לא ללכת על סינים, מקורי או תחליפי מאיכות טובה (לדוגמא TRW מייצרים תפוחים,כמובן יש עוד חברות טובות)

Miata ND2

פורסם

חבר טוב לפני שלושה חודשים בערך בהמלצתי החליף קלאץ ליאריס בת 8 במוסך גבע וחזר מרוצה גם מהמחיר וגם מהעבודה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כנראה שזה בא מהמיסב של הקלאץ'.

תתחיל לארגן את החלפים, וכל מה שתרצה להחליף תוך כדי, כמו למשל שמן הגה כי נשפך מעט בתהליך הפירוק, ותיעזר במדריך של איתמר. כמובן שתצטרך וגם תקבל עזרה מחברים.

Stay Dirty

• תוכן חדש...