Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התמונות פה הן מהמוזיאון הישן שהיה בתוך המפעל (ממש מאחורי בניין המשרדים של המנכ"ל). החדש פשוט מהמם. עלה להם איזה 150 מליון אירו לבנות אותו נדמה לי. היום הם לא היו חוזירם על ההרפתקה הזו.

הם מחלקים מכשיר אינפרה אדום כזה שדרכו אפשר לשמוע הסבר על כל מוצג וגם הסבר כללי כל פעם שעוברים אזור. האזניות ממש גרועות וזה בגלל שבסוף הם נותנים אותן מתנה בנסוף לסרט הצואר עם הכיתוב מוזיאון מרצדס שגם הוא נשאר אצל המבקר.

סטודנטים משלמים חצי! אז לא לשכוח להביא תעודת סטודנט (אפשר לשלם גם חצי על אוטו חדש?)

אני אנסה להעלות את התמונות שצילמתי... עוד לא העלתי תמונות לפורום אז תהיו סבלניים לנסיונות שלי

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם

מצויין. אז עכשיו יש לי סיבה לקפוץ לשם שוב.

תעלה את התמונות, מעניין לראות איך נראה המוזיאון החדש.

(אגב בחתימה שלי יש קישורים לעוד תמונות מהמוזיאון, הישן)

פורסם

למנהלים... לא, לא הקפצתי שרשור ישן, פשוט התבלבלתי בינו לבין השרשור שפתחתי בפורום אספנות. ככה זה שיש יותר מידי תמונות של יפייפיות :)

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם
תמונות ממש מרהיבות!!!

אני מחכה כבר לשירשור מס' 2!!!

שירשור מספר 2 עלה לפני כשנתיים... זה משהו ישן שלי. תעיף מבט בחתימה שלי בשביל כל השירשורים.

• תוכן חדש...