Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי רכב סופרב 2010 עם 150000 ק"מ. לפני חודש הרגשתי שהמנוע צורך המון שמן.

עד שזה הגיע ל 2 ליטר ל 250 ק"מ ...לפעמים בהילוך בין 1 ל2 זה מוציא עשן לבן?

אך לא מורגש כשל בביצוע הרכב.

יש למישהו מידע לגבי הבעייה ?

פורסם

2 ליטר שמן ל 250 ק"מ זה הרבה מדי אפילו למנועי VW הזללנים ביותר.

סביר להניח שיש משהו לא כשורה. אם אכן יוצא לך עשן לבן וזה לא מפסיק כאשר הרכב מתחמם קצת, יכול מאוד להיות שיש לך סדק בצילינדר\ בלוק מנוע\ אטם ראש מנוע מעביר מי קירור לחלל הבעירה.

עשן כחול\סגלגל מעיד על שריפת שמן מוגברת שנובעת בדרך כלל מרינגים שחוקים או תפוסים על הבוכנות, אך לא רק.

עוד גורם לצריכת שמן זללנית להחריד הוא שסתום PCV סתום.

אני ממליץ לך ללכת למוסך שמכיר את הרכב כדי לבצע אבחנה מדויקת ואם אתה באיזור המרכז אז מוסך רון המומלץ כאן בפורום יוכל בוודאות לאבחן ולטפל בבעיה ברכבך ולפי מאות הממליצים תצא עם תשלום הוגן ואחריות של שנה.

תחזור לעדכן אותנו מה אובחן, מה טופל ומה התוצאה.

הזול עולה ביוקר

פורסם

היי חברים

אתמול נכנסתי למוסך לבדוק את הבעייה

לגבי הגיר הם עשו בדיקת מחשב ונסיעת מבחן וטוענים שאין בעיות בכלל

לגבי צריכת השמן עשו שקילה ראשונה ואני צריך לחזור לשקילה שנייה אחרי 1000 ק"מ ואז יגידו לי מה הסיבה.

אך אני ממש לא מבין איך שקילה אמורה לפתור את הבעייה

יש למישהו מידע או ניסיון או אפילו שמע על דבר כזה?

אשמח לשתף אותי עם הידע שלכם.

יום טוב

פורסם

היי יאני

הייתי במוסך מימד מוסך מורשה

איך שהבנתי שהם שוקלים את כמות השמן הנוכחית ואחרי 1000 ק"מ הם שוקלים שוב

כי לפי מה שאמרו לי בודקים עם זה את השוני של הצמיגות של השמן!!!

אני אעיין במסמך ששלחתה

תודה

פורסם

איך מתבצעת הבדיקה? מרוקנים את השמן מהמנוע ושקלים כמה יצא? בודקים מה צמיגותו ומשקלו הסגולי? בודקים אם היה שינוי בצמיגות בטמפרטורת עבודה? שינוי במשקל הסגולי ? נשמע לי מוזר?

במקומך הייתי הולך למוסך רון לקבל חוות דעת נוספת. מאות אנשים שניסו אותו אחרי מורשים רבים ומגוונים דיווחו שרק הוא עלה על הביעה שהמורשה נפנף או חיפף . מה אכפת לך לנסות. צריכת השמן שלך ממש מסוכנת למנוע. תטפל כמה שיותר מהר.

הזול עולה ביוקר

פורסם

לדעתי, הם לא משקיעים בבדיקה מורכבת מאוד.

במוסך מילאו שמן מנוע עד הגובה הנכון במדיד - ורשמו את הכמות אשר הוכנסה כ 0.5-1 ליטר.

בעוד כ 1000 ק"מ - או לפני, במידה ובעל הרכב יראה במדיד, כי נוצר מחסור בשמן.

הוא יחזור למוסך - ושוב ימלאו שמן עד הגובה התקין במדיד - וכך ידעו כמה חסר נשרף / נזל.

במידה ומעל גדר הנורמה אשר קבע היצרן - יש בעיה וצריך לאתר אותה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כנראה שאני הולך לבדיקה במוסך אחר

כי ממש אני אצטרך לפחות 8 ליטר עד ה 1000 ק"מ

לפי ההצעה של יאני אני אשתדל לכנס למוסך רון ולבדוק את הבעיה

כי ממש מוזר לי שהביצועים של האוטו ממש לא השתנו הכל טוב עד עכשיו.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

לכל המעוניין

אחרי שעשיתי שתי שקילות שמן במוסך מורשה הודיעו לי שצריך שיפוץ מנוע שזה עולה בסביבות 25000.

פורסם
שלום לכל המעוניין אחרי שעשיתי שתי שקילות שמן במוסך מורשה הודיעו לי שצריך שיפוץ מנוע שזה עולה בסביבות 25000.
גש קודם למוסך רון לקבלת חוות דעת נוספת.
  • תוכן חדש...