Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהודעה הראשונה שלך, לא רציתי להגיב כי חשבתי , כי כמו שאמרת, שהכול זה עניין של הגדרות.

אולי אתה רגיל לרכבים בכמה סדרי רמות גדולים יותר אז בשבילך היאריס הזאת היא צעצוע ותו לא, שזה בסדר גמור.

אבל ברגע שהתחלת להשוות אחיזה לאלנטרה שלך, פה אפשר לקחת את המשך התגובה שלך ולזרוק לפח הזבל הקרוב.

מסכים לחלוטין עם DAVE,

לרכב יש היגוי יתר, הוא אוהב לקשקש בזנב, אם חבר שלך יודע ללחוץ רק על גז בסיבוב ולנסות לקחת כמה שיותר מהר אז זה לא הרכב בשבילו, שיילמד לנהוג..

אבל סטינו מהנושא, גם לי יש TS וקודם כל לפני השיפורים תיישר קו במה שצריך, ברקסים,צמיגים וכל דבר מכני אחר.

אם תרצה לשדרג אותה טיפה למחודשת יותר תוכל לקנות קיט הסבה לדאבל-דין ומערכת נחמדה.

והכי חשוב תתחדש :) אני מאד מרוצה מהרכב.

פורסם
תשקיע ביישור קו מכני.

צמיגים.

אין כמו צמיגים טובים לשיפור ההתנהגות של רכב.

אילו התגובות הכי ממצות ונכונות.

בדוק קודם במוסך לגבי הליקויים של הרכב - אם יש כאלה בטיחותיים (או משהו שמתקרב לזה) - לטפל מיידית. אחרים שלא בטיחותיים אבל דורשים בדיקה (או החלפה - טיימינג אם יש ברכב הזה... ? )

אח"כ - מכאני + צמיגים.

אח"כ (לפחות בסדר שלי) - אינטריור (שיהיה גם נעים לשבת בפנים) - השלמות של חוסרים או ליקויים כאילו ואחרים. לאחר מכן - ליקויי מרכב ופח (מה שאתה אינך יכול לחיות איתם).

רק לבסוף - את הסוכריות בדמות מערכת שמע.

alfa 156 2.5.

פורסם
אבל ההרגשה היא שלא נוסעים ברכב שמסוגל לתקוף פניות במהירות מרשימה, אלא בסופר מיני שובבה ותו לא. היא רכה מדי, היא רוכנת מדי, היא פשוט לא "מתנהגת". זו דעתי האישית, סליחה שלא לטעמך.

אל תהפוך את זה לעניין רגשי. דעות, יש נחשבות יותר ויש פחות, בעניינים שאינם טעם וריח.

מכיוון שאני זוכר גולף GTI מתקשה לעמוד בקצב של TS בכביש צר ומתפתל, ומכיוון שעלי הרכב השאיר רושם חביב ביותר, הייתי מעוניין לדעת על איזה ניסיון מבוססת דעתך, ואז נוכל לשים אותה בפרופורציות הנכונות.

כי אתה יודע, הרגשות של הדיוט לא נחשבות כמו זה של נהג מיומן.

ניקח לדוגמא את השרשור של חוות הדעת של sronis לגבי הפוקוס RS החדשה. מכיוון שהוא עיתונאי רכב בעברו, נהג דריפטים, ובעלים של מס' רכבי ספורט מרשימים, דעתו נחשבת בעיני, למרות שכמה קוראים מצאו אותה לא מספיק מפרגנת דיה, כי יש לו גם מיומנות וגם פרספקטיבה

מה זו שלך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כל אחד וההגדרות שלו בחיים. סבא שלי מגדיר את הפיאט ריגטה שלו כרכב מהיר. ההגדרה שלי לרכב מהיר היא פרארי. נו שוין.

לא בהגדרות עסקינן, אם כי בעובדות.

היאריס הזו מתנהגת בדיוק כפי שהיא נראית מבחוץ. גבוהה (ועם כל הכבוד למתלים המונמכים שלה, היא גבוהה), צרה, רכה.

היא רוכנת לצדדים בדיוק כמו האלנטרה שלי. היא מאבדת אחיזה בפניות ולא משרה שום ביטחון, אני כבר לא זוכר אם היה מדובר שם בתת היגוי או היגוי יתר מוגזם, אבל ההרגשה היא שלא נוסעים ברכב שמסוגל לתקוף פניות במהירות מרשימה, אלא בסופר מיני שובבה ותו לא. היא רכה מדי, היא רוכנת מדי, היא פשוט לא "מתנהגת". זו דעתי האישית, סליחה שלא לטעמך.

אני כמובן מצטער שפגעתי ברגשותייך על שכתבתי את דעתי האישית על הרכב שככל הנראה בבעלותך. אך מדובר בהתרשמות האישית שלי, ואין צורך להגיב בהתנשאות העילאית והציניות שאפיינו את תגובתך.

קודם כל לא פגעת ברגשותי, תודה על ההתחשבות.

דבר שני היאריס כבר לא בבעלותי, ככה שאני לא 'משוחד' לשום צד.

דבר שלישי תגובתי לא נגועה בשום ציניות או התנשאות עילאית, לא ברור לי מאיפה קיבלת את הרושם הזה. היא רשומה לגופו של עניין, לא גופו של אדם.

ברגע שאתה משווה את ההתנהגות של היאריס ליונדאי אלנטרה you lost me, מצטער.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
פות"ש תתחדש! הרכב הזה מעולה לטעמי במיוחד לנהג חדש שרוצה קצת "להתנסות" בנהיגה, אבל כמו שאמרו פה מעליי אל תקפוץ ישר לנס הרים ו458, תתרגל לרכב, תראה מה חסר לך ורק אחרי זה תשפר ותצא לנהיגה יותר אגרסיבית, אה ו... אין תמונה? אין רכב....

b2e5dd03d89bd70cb4f3956dd0981c61.jpg;)

ושוב, ברכב יש צמיגים חדשים, מצבר חדש, עבר טיפול לפני 4 אלף במורשה טויוטה - עם הסטורייה מלאה מה לשלוף מהמוסך ומה לבדוק בעצמי?

da9804effa77b260a775891d00c8434e.jpg

זה הטיפול הקטן..

זה באמת השמן ששמים ברכב? 5-30?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

תתחדש!,

כמו שאמרו מדובר ברכב נהדר במיוחד לחובב נהיגה מתחיל וסטודנט בשל עלויות האחזקה הנמוכות לרכב ספורטיבי.

מתוך סקרנות אילו צמיגים חדשים הותקנו על הרכב?

שנית, לא הייתי מחליף את הג'אנט המקורי, אולי תוכל לתת לו טוויסט בדמות צביעה\טבילה כדי לתת לו את הטאצ'אפ האישי שלך.

פורסם
תתחדש!,

כמו שאמרו מדובר ברכב נהדר במיוחד לחובב נהיגה מתחיל וסטודנט בשל עלויות האחזקה הנמוכות לרכב ספורטיבי.

מתוך סקרנות אילו צמיגים חדשים הותקנו על הרכב?

שנית, לא הייתי מחליף את הג'אנט המקורי, אולי תוכל לתת לו טוויסט בדמות צביעה\טבילה כדי לתת לו את הטאצ'אפ האישי שלך.

צמיגים של Falken, בדקתי הרגע. והם במצב ממש ממש טוב.

מצחיק לחשוב שזה עולה אלפייה לרבעייה כשהייתי משלם 2400 על זוג פירלי באופנוע שהיה לי

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

• תוכן חדש...