Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בעלים של אוטו ספורט ייחודי. מעבר לכך שהוא ייחודי המשמעות האישית שלו עבורי היא גדולה מאוד. האוטו כבר עומד ללא נסיעה מעל חצי שנה עם מצבר מנותק.

לצערי הרב לא מזדמן לי לנהוג בו, אבל אני לא מעוניין למכור אותו. לצערי גם אין לי יכולת להוציא אותו לסיבוב מדי פעם רק כדי לשמור אליו. הייתי רוצה לחזור אליו בעוד מספר שנים (אולי אפילו 5 שנים), גם אם זה יהיה כרוך בהוצאות להחזיר אותו למצב תקין.

אני לא מבין במכונאות רכב בכלל. אשמח אם תוכלו לעזור לי - מה עליי לעשות כדי לשמור על האוטו עד כמה שניתן? והאם ניתן להעריך מהי העלות של להחזיר רכב למצב בר-נסיעה לאחר תקופה של כמה שנים?

תודה

פורסם

להשבתה ממושכת הייתי בנוסף למוצע מרסס כמות נדיבה של ספרי שמן לצילינדרים דרך תבריג המצתים למניעת הידבקות רינגים.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
שלום,

אני מה עליי לעשות כדי לשמור על האוטו עד כמה שניתן? והאם ניתן להעריך מהי העלות של להחזיר רכב למצב בר-נסיעה לאחר תקופה של כמה שנים?

תודה

אם ניתן להניע רכב לפעמים למפר דקות וגם להזיז קצת...

פורסם

חשוב מאוד להקפיא את הרישיון של הרכב במשרד הרישוי, אחרת תצטרך לשלם אגרת רישוי על כל השנים בהן הרכב עמד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אין ממש דרך להעריך את הנזק שיגרם לרכב שלא נסע חמש שנים. החל ממערכות מכניות שדורשות שימון וגירוז תדיר, וכלה בחלקי גומי, שבמידה והרכב יעמוד בשמש (ואולי גם לא רק) - תצטרך להחליף את רובם.

יחודי או לא - עדיף שתפנה חצי שעה בשבוע לנהוג בו.

• תוכן חדש...