Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

המנורות המאירות את לחצני המזגן בדשבורד שלי הפסיקו לעבוד.

ההתעסקות עם המזגן באמצע נסיעה בלילה הפכה לממש מסוכנת. לא רואים כלל את הלחצנים.

היום פירקתי את כל הדשבורד ופתחתי את יחידת המזגן.

מתברר שהנורות שמאירות את הכפתורים באות יחד עם בסיס פלסטיק עגול קטן בצבע חום.

הן ניראות כך:

IMG_20160812_093121_HDR.jpgIMG_20160812_093009_HDR.jpgIMG_20160812_093026_HDR.jpg

חיפשתי היום בכמה וכמה חנויות חלפים, אך לאף אחד לא היה כזה דבר. אפילו הגעתי למכון לספידומטרים ושם נתנו לי (בחינם) כמה נורות לד ללא הבסיס והציעו לי לפרק את הלדים מהבסיס החום ולהחליף אותן.

זה פשוט בלתי אפשרי. ותאמינו לי, ניסיתי.

האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג כאילו נורות?

(הנורות במקור הן שקופות, הירוק זה ציפוי פלסטיק שיכול לעבור מהישנות לחדשות)

אשמח ממש לעזרה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

היתה לי אותה בעיה ברכב שלי, רק עם בית נורה טיפה שונה.

יש 3 פתרונות לעניין:

1. ללכת לחברה ולרכוש את הנורות האלה. במקרה שלי, במחיר מופקע של 35 ש"ח ליחידה.

2. לקנות בגרושים כמה נורות T5 או קטנות יותר עם חוטים ארוכים, לגרד את ההלחמה המקורית של היצרן, להעיף את הנורה השרופה ולהלחים בעצמך נורה חדשה במקום ולהעביר אליה את הכיסוי השקוף-ירוק.

3. לחפש חשמלאי שיש לו סבלנות לעשות את זה בשבילך.

אני בחרתי באופציה השניה ועשיתי בעצמי בעזרת מלחם ב10 ש"ח מאיביי. זה פשוט מאד, אם אני הצלחתי בלי להרוס כלום גם אתה יכול. כל הסיפור יעלה לך בערך 20 ש"ח כולל כמה נורות ספייר + המלחם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה רבה לעונים.

באמת אנסה עם מלחם...

מרק, נכון לעכשיו החזרתי הכל למקום ופירוק של זה דיי סיוט (אלנטרה 2005) כך שאין באפשרותי לצלמן ללא הכיסוי.

איפה ניתן לרכוש את מנורות ה T5/4.7 האלו?

פורסם

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...