Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון אוטומט עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפלואנס בנזין תתרחק, היא עצלנית וצרכנית דלק ידועה.

לעומת זאת, אם תשאל אותי, אני הייתי מתמקד בחיפוש סיטרואן C4 הכי שמורה ומלוקקת שאתה יכול. הן נותנות היום את התמורה הטובה ביותר לכספך.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

^

אחת מפורסמת פה בלוח עם ק"מ נמוך, על פניו נראית רכישה מאוד מוצלחת, נכנסת כמעט פעמיים בתקציב.

רק שים לב שC4 1.6 ונחשבת כבר משפחתית קופמקטית, דרגה מעל C3 שהיא סופר-מיני. היא עדיין תיכנס לחניות. פלואנס כבר הרבה יותר ארוכה עם הרבה יותר מקום גם בספסל האחורי (שלושה נוסעים) ובתא המטען.

פורסם
^

אחת מפורסמת פה בלוח עם ק"מ נמוך, על פניו נראית רכישה מאוד מוצלחת, נכנסת כמעט פעמיים בתקציב.

רק שים לב שC4 1.6 ונחשבת כבר משפחתית קופמקטית, דרגה מעל C3 שהיא סופר-מיני. היא עדיין תיכנס לחניות. פלואנס כבר הרבה יותר ארוכה עם הרבה יותר מקום גם בספסל האחורי (שלושה נוסעים) ובתא המטען.

על פי המלצתך כנראה אלך על ה C4, באמת נשמע רכב שמור מאוד ואכן נכנס בתקציב מעל ומעבר.

הנושא הבא הוא הקניה עצמה, עד כמה שהוא נשמע טוב אני לא מבין גדול ופה נכנס עניין הקניה בפועל.

אם מישהו יכול ורוצה לבוא איתי במעמד הקניה כדי להעריך את הקניה אני אשמח מאוד לעזרה, דלק,קפה,סיגריה עלי.

• תוכן חדש...