Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני עד 20-25

tamos
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי,

לאחר שהרכב הנוכחי הורד מהכביש מחפש מיני עד 20-25 גג.

גיר לא משנה כל כך, מנוע לא משנה כל כך.

חשובה האמינות, צריכת הדלק והסטייל 8)(אם יש כזה בתקציב כל כך נמוך).

סורי מראש על החפירה, למי שאין כוח לקרוא פשוט אשמח לחוות דעת על רכב כלשהוא עם סיבות הגיוניות.

חשבתי על:

- סוזוקי אלטו סביבות שנת 2010-2011 נכנסות לי בתקציב(הדגם הדיני)-מתפשר פה ממש על יופי אבל מקבל צריכת דלק טובה ומבחר מטורף ביד 2.איך האמינות, נוחות, נקודות נוספות?

- פולווסגן פולו סביבות שנת 2006-2008, כאן הרכב קצת יותר יפה לטעמי(בשחור) אבל מפחד מאחזקה יקרה יותר ואמינות מפוקפקת.

- סיאט איביזה 2006-2007-על אותו משקל כמו הפולו, הבנתי אמינות של הרכב לא משהו בכלל(הדגם לפני הכניסה לקונצרן VW).

- פיאט בראבו 2009, פוזל בענק על הרכב רק בגלל המנוע, השוק על הפנים לפי מה שהספקתי לראות, צריכת דלק הבנתי מעולה, איך האמינות והאחזקה?

אני חושב שגם פיאט גרנדה נכנסת לי אבל רק ידנית בגלל הרובוטי הבדיחה, אם אני טיפה מותח תקציב גם איבו הדגמים המוקדמים נכנסים לי השאלה מה השוני בינה לבין הגרנדה והאם זה שווה תוספת של כה אלפים?

- דייהטסו סיריון שנת 2007-2008 נראה לי כבר הסוזוקי עדיפה.

*מבחינתי הבחירה בסוזוקי היא השקולה ביותר

מצד שני הבחירה באיביזה ובפולו היא היפה ביותר

מצד שלישי הבראבו קורצת לי מבחינת הביצועים והיא גם די נאה. גם הפונטו די בסדר ,אבל עברתי מפונטו אז שוב פעם?

תודה אנשים :)

עריכה אחרונה על ידי tamos
פורסם

אלטו זו המיני היחידה ברשימה שלך.

חסכון ואמינות כן תקבל ממנה, אתה מתפשר על נוחות, בטיחות, חוסר אבזור ורעידות בעמידה כתוצאה ממנו משולש צילינדרים.

פולו ואיביזה אלו אותם מכלולים ( מה זאת אומרת לפני הכניסה לקונצרן? סיאט נכנסה עוד בשנות ה90 והדגם הזה הוא פולקסווגן לכל דבר).

בראבו תמצא בעיקר את דגם ה90 ידני או את הדגם הרובוטי - מציע לחפש סיכומי אחזקה באתר יש כמה.

הבדלים בין הגרנדה לאיבו מסתכמים בעיקר בעיצוב מעודכן יותר וגם אבזור והתווספו עוד שני מנועים חזקים יותר להיצע.

סיריון ואיתה אפשר לכלול גם את הגטס/i20 אם נכנסת יתנו אופציה אוטומטית פשוטה שנוסעת.

פורסם

הייתי מחפש פיאט פנדה למשל,אמינות טובה,חיסכונית וניראית נחמד מאוד

אם אתה מחפש יותר כוח יש את הספארק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור אחד שהחזיק גם פנדה וגם איביזה.

הייתי הולך על האיביזה, יש לדגם הזה שם של דגם לא אמין, אני לא יודע למה

אני את שלי קניתי עם 165K מיד שישית, עשיתי לרכב יישור קו עצבני! ברכישה ( נלקח בחשבון בקנייה במחיר) הרכבה עשה אצלי מעל 35 אלף קילומטר בשנה ושלושה חודשים, ולא צייץ!

הרכב נמכר תוך שבוע מהפרסום במחיר גבוהה מהמחירון ( אולי בגלל שהוא נראה כמו חדש לגמרי , עבר שיפוץ רציני)

לגבי הפנדה, הרכב היה שלי לפני האיביזה ועבר לאחותי (ולכן עדיין במשפחה) במהלך השנתיים ומשהו שהוא אצלנו עבר 25 אלף קילומטר בערך, עלה על גרר פעם אחת בלבד בגלל משאבת דלק שהחזירה את נשמתה לבורא. סך הכל מראה אמינות מצוינת גם, חסכוני בדלק יותר מהאיביזה ב 15-20% לפחות.

האיביזה עדיפה לדעתי רק בגלל החווית נהיגה , מהאיביזה עוד אפשר להנות, בפנדה זה אבוד מראש.

פורסם

כאן בפורום בשרשור מכירת רכב יש פנדה 2012 במחיר אטרקטיבי (לא יודע למה כך נקבע המחיר ואין לי קשר כמובן לרכב).אולי שווה להתעניין..לי יש פנדה עם קרוב לשלושים אלף ק"מ, אמינות מוחלטת והרבה הנאה (כמובן במגבלות הקטיגוריה וההספק), מבחינת תפעול גיר ידני, ללא מתחרות גם בשתי קטיגוריות מעל.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...