Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלך לי המנגנון של החלון נהג (החלון פתוח ולא יכול לעלות) למי אני יכול לפנות שיטפל לי בזה היום (שישי) או מחר (שבת) ולמי אני אמור לפנות לחשמלאי רכב או זגג רכב ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

תחכה ליום ראשון ולך למוסך.

לא חייב ללכת למישהו נקודתי, קרה לי בלאנטיס בזמנו, מוסך פתר את זה בזריזות.

אין מישהו פתוח באזור רחובות. לזכרוני יש לך חניה סגורה, תכניס את הרכב לשם במידה ויש

פורסם

הכנסתי את הרכב לחנייה של הבית . האוטו שנת 2014 קניתי אותו 0 ק’’מ מאלדן אז זה אומר 3 שנים אחריות אדבר עם מוסך מורשה של קיה במידה ויש אפשרות לממש את האחריות לזה

פורסם (נערך)

אם אין לך אחריות- תכנס לא.ר ניר, בחור בשם צ'ארלי אחלה גבר גבר.

יש לו חלקים מקוריים של קאיה במחסן.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

חשבתי לקפוץ ביום ראשון למוסך א.ר ניר באזור תעשיה אבל הוא כבר לא נחשב מורשה עדין אני יכול לנצל את האחריות אצלו ? או שאקפוץ לזני / הילוך שישי באר יעקב (שם טופל הרכב עד היום) שהם מוסכים מורשים של קיה ?

פורסם
א.ר ניר כבר לא מורשה .

אז זה אומר שלא אוכל לממש את האחריות שנותרה לי אצל א.ר ניר אלא רק במוסכים מורשים של קיה ?

פורסם

אוקיי סבבה שאלה האחריות מכסה את עלות התיקון או שאני צריך לשלם ? נגיד על שעת עבודה

פורסם

עדכון : היום בבוקר אבא שלי קפץ לחבר טוב שלו שהוא חשמלאי רכב והוא פירק את החלון לקח את החלק ושלח לתיקון (עלות 600 שקל) , חלק חדש היה עולה לי מקיה 1000 ומשהו לא זול .. קיצר כשהגיע החלק אחרי הצהריים קפצתי אליו והוא סידר לי את זה ועכשיו עובד כמו מקודם :) סוף טוב הכל טוב :) רק אני המום שרכב משנת 2014 קורה לו דבר כזה למרות שזה סיכוי אחד ל.. בגלל שהאוטו חדש

פורסם

מדוע הרכב לא תוקן באחריות? אם האחריות בתוקף, היא צריכה לכסות מנגנון חלון חשמל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מדוע הרכב לא תוקן באחריות? אם האחריות בתוקף, היא צריכה לכסות מנגנון חלון חשמל.

אין אחריות על מנגנון חשמל

• תוכן חדש...