Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני מרוצה מהעבודה של שלומי, גם אצלי יש אשכול על התוצאות מהעבודה שלו. שיפור ניכר מהמצב שהרכב נמסר איתו. הציפוי כמובן מצוין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תשמע מר אלטר, אתה בנאדם עם שם בעולם הדיטיילינג ואני נותן לך על זה קרדיט - לא בציניות, אתה כנראה אחד הפיונירס בתחום וברור לי שאתה פדאנט ובעל מקצוע ברמה גבוהה, כנראה מהגבוהות בארץ, as far as auto detailing goes. אז כל הכבוד, באמת.

ושוב, בלי טיפה של ציניות.

That being said -

אני לא יודע מה זה דיטיילר מורשה, למיטב ידיעתי - ואתה מוזמן לתקן אותי - אין בארץ אקדמיה לדיטיילינג או "פנקס הדיטיילרים". כשאדם אומר שהוא מהנדס מורשה בלי תואר בהנדסה הוא מתחזה/שקרן, כשאדם ממציא(?) רישוי למקצוע... לא יודע מה זה עושה אותו, ספק מתנשא ספק שרלטן.

מה שיש למיטב ידיעתי, ושוב אתה מוזמן לתקן אותי אם אני טועה, זה משווק מורשה למוצרי דיטיילינג: יבואן שקיבל הסמכה מגורם כזה או אחר לשווק ולעבוד עם מוצרים ספציפיים שלו.

אבל מילא זה, מילא,

מה עם קצת דרך ארץ? קצת כבוד לקולגות? רבאק עזוב קולגות- כבוד למשתמשים אחרים בפורום..?

אתה מפרסם כאן מוצרים בכל שרשור שני בניגוד לכללים כאילו הפורום הזה הוא ערוץ 21 ומחליקים את זה,

אתה רושם תגובות ממשתמשים פיקטיביים ומחליקים את זה,

ועכשיו אתה גם עף על בעלי מקצוע וחברי פורום?

תשמע, אין לי שום דבר אישי נגדך. אמרתי כבר בפסקה הראשונה את דעתי עליך בפן המקצועי. אבל מבחינתי דרך ארץ קודמת ליד מקצועית, ואני מעדיף עוד כמה סווירלים על פח הרכב מאשר תמיכה בגישה דורסנית ופוגענית.

אז אמנם יש כאן כנראה כמה עשרות משתמשים, אם לא יותר, שאומרים את כל זה בשושו - אבל לי נמאס.

חלאס עם השטויות האלו, אם אתה רוצה לבקר מישהו עניינית תעשה את זה פרופר ואל תתחבא מאחורי ניסוחי חצי-כוח. אם לא אז בבקשה תפסיק לעשות פאסיב אגרסיב.

זה לא נראה טוב.

שוב

מי שמיצג מותג כלשהו יש לו חוזה

בחוזה במפורש לכל מותג יש סעיף שאכן טכנולוגיה לא עומדת במקום וכל פעם יש מוצר ואו מוצרים חדשים

ועם טכנולוגיה חדשה ואכן חובה לכל מיצג אותו חברה להגיע לחברה להישלמות וזה כרוך בCERTIFICATE

וזה עלה כסף נסיעות לחו"ל,בתי מלון ושהייה זה באה משמים???ואכן מתחייבת חברה שאתה מיצג ביסום סידרה

סגורה במחיר רגיל וזה לה אתה לא חשבתה...???

מה הקשר שאני דוחף מוצרים???

אני מציע מוצרים למי מתאים לבדוק ולהשוואות טוב ולי מי לא גם טוב.

בקשר למשתמשים פיקטיביים-אין כאלו

ואפשר לבדוק זאת!!!

פורסם

רגע,מי דיבר על שם כל שהו???

אמרי שם זה או אחר???מה פתאום חלק ממכם כותב פה שמות שלא הוזכרו כלל ומביאים מלחמה נגד שם זה או אחר???

לא הוזכר כלל אף שם!!!!

הוזכר שחוזה נציגות מחייב בהישלמות לקבלת מורשה של אותם חומרים בלבד וזה עולה הון כסף למייצג אותו מותג ודובר ביסום חומר למורשים במחיר רגיל זהו......

חברים...אל תנסו לעשות מלחמות,כולנו מחפשים להתקדם בתחום ולא מלחמות...

פורסם
יעקב אלטר שאלה לי אלייך, אתה מיישם את הציפוי si3d כולל הכנה כולל פוליש ב 1500 שקל?! אם כן אתה זול יותר מדיטיילרים עם הרבה פחות ניסיון שיש לך שמככבים כאן בפורום. אם זה נכון המחיר, שאפו אני הלקוח הבא.

כן 1500ש +מע"מ לרכב חדש כולל פולש בשלב אחת שאין צורך בקורקציה מלאה או חלקית

כלומר ללא FULL PAINT CORECTION

כולל הכנה בSNOW FOAM כולל ניקוי גנטים

זה המחיר הסביר בכלת לרכב בינוני

פורסם

להפך....

חברת NANOLEX אומרת לא לקחת יותר כלום,להפך

ביסום SI3D HD לקחת כמו רגיל SI3D לחיזוק המותג

ולהמשך קבלת מורשה של מותג,כלומר לא רק לקחת ממותג שאתה

מיוצג אלא לתת מעצמך ללקוח לטובת המותג שאתה מייצג.

אי אפשר רק לקחת בחיים צריך גם לתת....בצחוק.....

פורסם

שמע יעקב הפתעת אותי עם המחיר (לטובה), הייתה לך כאן בפורום סטיגמה של יקרן וכו׳ אבל כנראה הסטיגמות והמציאות לא נפגשו וטוב שכך. בכל מקרה טוב לדעת לטיפול הדיטיילינג הבא.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

לא רוצה להגיד או להשים שם אף אחד

אבל יש לא מעט שבמיוחד ינסו החלמיש את שמי במחיר ואו החומרים שאני מיוצג במיוחד

כידיי שיצא שאו שחומרים שאני מיוצג יקרים או לא טובים או וגם עוד דברים כידיי שלא יקנו ממני

ויקנו אצל אחרים אולי מתוך כנא או זה הדרך של מתחרים שכך פועלים,כמו קודם שלא הוזכר אף

שם ופתאום מכניסים מלחמה בשם כלשהו....זכותו כל אחד לקנות איפה שהוא רוצה וזה הכל...

אפילו שילם יותר לבריאות אבל אין להכיש מה לא קיים....תחרות היא דבר טוב זה בונה ונותן

לתחום להתקדם אבל תחרות הוגנת....מוצר נגד מוצר...כולל כל תכונות וגם מינוסים וגם פלוסים

ולא מאחרי הגב לבוא על מוכן

פורסם

מצטרף להמלצות על שלומי.

הבנאדם אומן. יחס מעולה.

(אני לא רומז שום דבר על יעקב, אבל מלבד התמונות אני לא מכיר אותו).

בכל אופן שיהיה לך בהצלחה השיגעון החדש

Sent from my LG-D800 using Tapatalk

פורסם

יש חומרים שנדרשת הסמכה של היצרן כדי להשתמש בהם. קורס של איזה יום-יומיים אני מניח.

לדוגמא האופטי-גארד או האופטי קואט פרו (לא ממש הבנתי מה ההבדל בינייהם אבל לא רלוונטי כרגע). אדם "רגיל" לא יכול להשיג אותם.

נראה לי גם החומרים של סוויס ווקס, ג'יאן וכו'

במצב כזה גם מקבלים אחריות של 3-4-5 שנים (תלוי בחברה) שהציפוי ישאר על הפח באופן מושלם. (על האופטי קואט המקורי נתנו בהתחלה אחריות לכל החיים ואז הורידו ל-5 שנים, לדוגמא)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
יש חומרים שנדרשת הסמכה של היצרן כדי להשתמש בהם. קורס של איזה יום-יומיים אני מניח.

לדוגמא האופטי-גארד או האופטי קואט פרו (לא ממש הבנתי מה ההבדל בינייהם אבל לא רלוונטי כרגע). אדם "רגיל" לא יכול להשיג אותם.

נראה לי גם החומרים של סוויס ווקס, ג'יאן וכו'

במצב כזה גם מקבלים אחריות של 3-4-5 שנים (תלוי בחברה) שהציפוי ישאר על הפח באופן מושלם. (על האופטי קואט המקורי נתנו בהתחלה אחריות לכל החיים ואז הורידו ל-5 שנים, לדוגמא)

בדיוק

אני לדוגמה בקרתי בGTECHNIC

הם נתנו לי להשתמש בסדרה סגורה שלהם "שחורה" בתנאי שאני לא מוכר אותם ורק לאחר שיראתי להם שאכן אני יודע ביסום הננו קרמי HD ולא רק הננו קרמי,גם לדוגמה PANEL WIPE וגם להשוואות אותם לחומרים שאני מייצג ולעבודה אישית אם אני רוצה,

כי אני לא מורשה שלהם וגם שנתנו גם לא בגלל העיניים היפות אלא שהם משתפים פעולה עם ANGELWAX וחברות אחרות שאני מיעצג,

אבל אני לא חזיר שקונה מהם ומוכר ועקב את נציג המורשה שלהם

פורסם

בקשר לאחריות

תיראה טוב טוב

באותיות קטנות כתוב בחלק מהחברות 5 או 7 שנים

אבל אם תיראה טוב ותרגם נכון,אז כתוב לא פוגע בצבע/לכה ל5 או 7 שנים

ולא שהננו קרמי יהי עמיד ל5 או 7 שנים

פורסם
שוב

מי שמיצג מותג כלשהו יש לו חוזה

בחוזה במפורש לכל מותג יש סעיף שאכן טכנולוגיה לא עומדת במקום וכל פעם יש מוצר ואו מוצרים חדשים

ועם טכנולוגיה חדשה ואכן חובה לכל מיצג אותו חברה להגיע לחברה להישלמות וזה כרוך בCERTIFICATE

וזה עלה כסף נסיעות לחו"ל,בתי מלון ושהייה זה באה משמים???ואכן מתחייבת חברה שאתה מיצג ביסום סידרה

סגורה במחיר רגיל וזה לה אתה לא חשבתה...???

מה הקשר שאני דוחף מוצרים???

אני מציע מוצרים למי מתאים לבדוק ולהשוואות טוב ולי מי לא גם טוב.

בקשר למשתמשים פיקטיביים-אין כאלו

ואפשר לבדוק זאת!!!

שמע, עם כל הכבוד לסרטיפיקציות ולהסמכות למיניהן - כל שהן מוכיחות שבעל ההסמכה יודע את החומר.

על מידת ההשקעה וטיב העבודה שמקבלים מהדיטיילר ניתן בעיקר ללמוד מתוצאות הטיפול ושביעות הרצון של הלקוחות שביקרו אצל אותו אחד (וזה ממש בלי חלילה לרמוז משהו על מישהו).

לפיכך, בהחלט היה עדיף שתציג יותר מהעבודות שעשית ו-(הרבה) פחות מהתעודות שעל הקיר.

עוד עניין קטן, מינון זו מילת מפתח לחיים - והצפת הפורום בהודעות שאינן מוסיפות דבר בוודאי שאיננה תורמת וסביר להניח שאף גורעת.

• תוכן חדש...