Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחריי העדרות של שנים חזרתי עם רכב חדש וכמה שאלות ...

השבוע האחרון קיבלתי את הרכב שהזמנתי A3 סאדן 2016 ,

הבחור באאודי אמר לי שמומלץ לעשות לרכב פלסטלינה וציפוי ננו .

אחריי שהוא אמר את זה התחלתי לחקור קצת , לדבר עם כמה אנשי מקצוע ונשארתי עם המון שאלות .

פחות או יותר הבנתי שציפוי ננו לרכב זה חומר נוזלי שהפעולה שלו היא להיכנס אל תוך הצבע (לא כמו שכבה נוספת לדוגמא סילר על רצפת בטון) ומה שהיא עושה היא דוחה נוזלים , אבק ועוזרת בעיניין הלשלשת .

עכשיו הם נכנסו איתי לכמה רזולוציות של כמה שכבות אתה רוצה , אתה רוצה לקה ועוד המון שאלות .

בגדול מכל אחד קיבלתי סכום שונה , בחור אחד הגיע איתי ל6000 (!!!) שח על 4 שכבות עם אחריות שלו ול2 שכבות זה 3100 המחירים האלה כולל הכנה כמו שהם אומרים .

בחור אחר דיבר איתי על 1500 בלי הכנה כי זה אוטו חדש ועל שכבה אחת של ננו (משהו שאני לא מבין , האוטו סביר להניח עמד הרבה זמן בנמל , הלחות ליד הים .. הגיוני שצריך לעשות לו פוליש קל לא ? )

והבחור השלישי דיבר איתי על 1500 פלוס מעמ על שכבה אחת עם הכנה בלי פוליש (?!) .

אם מישהו יכול לעשות לי סדר ולהמליץ על מישהו (במחיר הגיוני כן ?) אחריי שהוא ראה תוצאה אני יותר מאשמח !!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בלי הכנה?

הרבה רכבים חדשים נמסרים ללקוחות במצב מחפיר, שמחייב הכנה טובה לפני ציפוי.

ממליץ לך לפנות לכמה מחברים הפורום.

מאיפה אתה בארץ?

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

מאמין שחלק מאנשי המקצוע שפנית אליהם סיפרו לך שהציפוי מונע שריטות, וכנראה גרמו לך לחשוב שניתן לשטוף את הרכב במכונה ושכחו לספר לך שיש צורך לתחזק את הרכב לאחר מכן באופן עצמאי.

זהו לא מוצר קסמים, וההשקעה תרד לטמיון בפעמים הראשונות שתעביר את הרכב במנהרות המוות.

כך שאם אין לך כןונה לשטוף את רכבך לבד, רד מהעניין.

בנימה אישית, נשמע שפנית לאנשים שהם סוג של בדיחה (נשמח לשמוע מי הם).

מחירים מופרכים לחלוטין, עבודות ללא הכנה (תתפלא לדעת איך רכבים מגיעים מהסוכנות היום), פשוט ביזיון.

אני ממליץ לך ליצור קשר עם חבר הפורום שלומי אדרת, יש לו לא מעט פרוייקטים על רכבים חדשים שרק יצאו מהחברה, תתרשם.

לא מאמין שתתאכזב, שוב, בתנאי שיש לך עניין בטיפוח אישי.

"יאללה בירי".

פורסם

אשמח לדעת אפילו בפרטי מאלו אנשים קיבלת את ההצעות האלו..

בכל מקרה רכב שיוצא מהיבואן בארץ חייב הכנה תמיד, פוליש עדין במקרה הטוב (והנדיר) ופוליש בכמה שלבים במקרה רגיל.

לאחר מכן ממליץ לך לעשות ציפוי שלא מצריך שכבות נוספות, ישנם ציפויים ששכבה אחת מספיקה וזהו אתה לא תרגיש בהבדל בין שכבה אחת לעשרים אבל מי שעשה לך את העבודה ירגיש הבדל בכיס..

פורסם

היום בשוק יש עשרות אם לא יותר חומרי הננו קרמי שמצי איים מכוני שטיפה או דיטיילרים בניהם גם מורשים וגם שקוראים לעצמם דיטיילרים שלא מורשים ושלא עברו אף הכשרה

לא אצל חברות שהם מוכרים ולא מייצגים אף מותג ואין להם שום CERTIFICATE ולא נמצאים באיגוד הרכב,אלא למדו לבד ואו גם באינטרנט וקוראים לעצמם מקצועיים,אפילו שהם

עם ניסיון של שנה,שנתיים ויש אפילו פחות,אבל גם הם צריכים להתפרנס וכל אחד נותן הצעה משלו ועל חומר הננו שהוא מסים.

עכשיו לגבי סוגי הננו: כמו ריבוב מכוני שטיפה ודיטיילרים כן מורשים ולא מורשים(שזה בארץ כ90%) מציים סוגי הננו שונים ומשונים ולכל סוג הננו מחיר משלו ואם אכן הננו כביכול

יותר שכבות אז זה יותר חזק,לא נכון מבחינה כימית כלל.

שכבה אחת+עוד אחת,זה לא שתיים,זה 1.5(אפילו פחות-תלוי בסוג הננו) ועם שתי שכבות +עוד אחת,זה לא שלות,זה 1.75 או אפילו פחות וכך אלה....זה מבחינה כימית וכל כימאי יגיד זאת אין צריך להיות

ד"ר לכימיה.

כמו כן יש הננו שאין להם 9H ואכן מפרסמים שהם כן 9H וראייתי גם פרסומים של מישהו שהם מוכרים 10H,גם לא נכון...10H זה יהלום

יש 9H HD זה כן אצל כמה חברות,אבל יש שמפרסמים 10H

יש הננו ממזרח הרחוק ויש מאירופה ויש מאמריקה,זה כמו איזה רכב לקנות???יש קיה,היונדאי ויש אודי ובמו ופורד וביוק או שברולט,כלומר שוני במחירי הננו,יש הננו ב400ש ויש

ב500ש ויש ב800ש וגם ב200ש

הננו תפקידו להגן על הפח/צבע/לכה לאורך זמן גבוהה של כמה שנים,תלוי בתאיים ובתחזוקה ואם אכן שומרים לפי הוראות כן ניתן להגיע למ"ס שנים גבוהה שזה שנתיים ויותר

כ3 וגם 4 שנים.

אני כמייצג חברה גרמנית NANOLEX SI3D וגם SI3D HD שזה סידרה רק למורשים ויסביר למה שם כזה:

SI-זה SILICA כלומר קרמיקה-זכוכית

3D-זה תלת ממד

בסדירה HD זה חזקה יותר לזמן גבוהה יותר מסדירות רגילות,כנציג מורשה של NANOLEX מיסם הננו HD במחיר רגיל,כלומר מיסם הננו רק למורשים שהוא יקר במחיר רגיל

זה דורשת כל חברה מכל דיטיילר המורשה שמייצג אותו מותג

בקשר להכנה לפני ביסום,כן חובה מלאה,עלות כ1500-ש כולל הכנה +SNOW FOAM כולל פולש וSI3D HD+מע"מ זהו מחיר סביר ביותר לרכב מסוג שלך,

פולש כן,חובה ולפעמיים פולש לא בשלב אחת אלא רב שלבי וגם יש מקרים תת שלבי אז מחיר יותר גבוהה,

אבל כל עוד אין בתחום הדיטיילינג בישראל אין חוקים ע" משרד תחבורה,כמו בגרמניה

אז קורה מה שקורה ועל זה פתחת שרשור,מכווה שאני נתתי לך ולאחרים הסבר.

תודה יעקב אלטר13043776_10209195765114971_3455476166047123380_n.jpg13012829_713706718731761_7436365193855625326_n.jpg13325525_10209500736259059_5157815589646044975_n.jpgPicture 035.jpgtest nano si3d nanolex.jpgprotected by alter yacov.jpg

פורסם

לפעמים אין צורך בחוקים ותעודות. האנושיות האכפתיות ורצון אמיתי לעזור מנצחים על כל אלה, לכן אין צורך לצאת ולבטל אנשים שעובדים ועושים עבודה מעולה. הכשרה כזאת או אחרת לא תמיד תוציא תוצאה טובה יותר מאשר אדם שעובד מהלב, ולא מהכיס. לכן כל אחד כבודו במקומו מונח ואסור לנו לבוא אחד על גבי השני, בסוף כולנו קהילה שבא לעזור ולתרום אחד לשני.. ערב מעולה

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

חבר נתחיל מהסוף, כל מי שנתן לך הצעת מחיר על שלל שכבות ישר תחתוך ואל תחזור לשם. חרטא ברטה. ואם הוא נותן לך אחריות אז גם אני אתן לך אחריות על שריטות קטנות (ב 6000 שח אשמח אפילו) יש אנשים שמנצלים תמימות וחוסר ידע של אנשים על מנת לגרוף עליהם קופה. לעניין השני שדובר עליו פה, יעקב היקר כולנו יודעים שאתה דיטיילר מורשה, אבל פותח השרשור לא חיפש דיטיילר מורשה הוא רק חיפש מידע. אין צורך לזלזל באנשי מקצוע מהתחום שאתה עוסק בו. תחרות תמיד עוזרת לשפר את הענף. גם כשיש חרא של "דיטיילרים" בחוץ זה טוב לאנשי המקצוע הטובים באמת כי אז האנשים עצמם יכולים לראות את ההבדל. איש מקצוע אמיתי שיודע מה הוא שווה מול המתחרים שלו קודם כל מכבד אותם ושנית כל לא צריך להיות מוטרד מהם. ואגב יש המון אנשים עם תעודות בארץ שהם ההפך הגמור מאנשי מקצוע.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

קודם כל תודה על הענות של כולם , אני באמת חיפשתי תשובות על מה זה ואיך מתחזקים וכמה פחות או יותר המחירים וקיבלתי תשובות .

דבר שני , אני מאזור המרכז (מרמלה) , הייתי שמח לשמוע המלצות על אנשים שעושים ציפוי ננו ברמה גבוהה ובמחיר הוגן .

תודה רבה לכולכם אתם עוזרים מאוד !

פורסם (נערך)

תשמע מר אלטר, אתה בנאדם עם שם בעולם הדיטיילינג ואני נותן לך על זה קרדיט - לא בציניות, אתה כנראה אחד הפיונירס בתחום וברור לי שאתה פדאנט ובעל מקצוע ברמה גבוהה, כנראה מהגבוהות בארץ, as far as auto detailing goes. אז כל הכבוד, באמת.

ושוב, בלי טיפה של ציניות.

That being said -

אני לא יודע מה זה דיטיילר מורשה, למיטב ידיעתי - ואתה מוזמן לתקן אותי - אין בארץ אקדמיה לדיטיילינג או "פנקס הדיטיילרים". כשאדם אומר שהוא מהנדס מורשה בלי תואר בהנדסה הוא מתחזה/שקרן, כשאדם ממציא(?) רישוי למקצוע... לא יודע מה זה עושה אותו, ספק מתנשא ספק שרלטן.

מה שיש למיטב ידיעתי, ושוב אתה מוזמן לתקן אותי אם אני טועה, זה משווק מורשה למוצרי דיטיילינג: יבואן שקיבל הסמכה מגורם כזה או אחר לשווק ולעבוד עם מוצרים ספציפיים שלו.

אבל מילא זה, מילא,

מה עם קצת דרך ארץ? קצת כבוד לקולגות? רבאק עזוב קולגות- כבוד למשתמשים אחרים בפורום..?

אתה מפרסם כאן מוצרים בכל שרשור שני בניגוד לכללים כאילו הפורום הזה הוא ערוץ 21 ומחליקים את זה,

אתה רושם תגובות ממשתמשים פיקטיביים ומחליקים את זה,

ועכשיו אתה גם עף על בעלי מקצוע וחברי פורום?

תשמע, אין לי שום דבר אישי נגדך. אמרתי כבר בפסקה הראשונה את דעתי עליך בפן המקצועי. אבל מבחינתי דרך ארץ קודמת ליד מקצועית, ואני מעדיף עוד כמה סווירלים על פח הרכב מאשר תמיכה בגישה דורסנית ופוגענית.

אז אמנם יש כאן כנראה כמה עשרות משתמשים, אם לא יותר, שאומרים את כל זה בשושו - אבל לי נמאס.

חלאס עם השטויות האלו, אם אתה רוצה לבקר מישהו עניינית תעשה את זה פרופר ואל תתחבא מאחורי ניסוחי חצי-כוח. אם לא אז בבקשה תפסיק לעשות פאסיב אגרסיב.

זה לא נראה טוב.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אלי

שאמרתי מורשה,הכוונה שמותג שאתה מיצג מחייב לפי חוזה לעשות הננו למורשים במחיר כפול ממחיר הרגיל

והמורשה מחייב לפחות פעם בשנה לבוא לחו'ל להישלמות לא מן סתם מחייבת מורשה של אותו מותג ואין פה

זלזול יש פה חובה למורשה לתת יותר ללקוח בחוזה ובחומר ואתה כמיצג SWISWAX יודע זאת אולי אתה לא

נוסע לפחות פעם בשנה אבל הם מחייבים את מורשה לתת יותר מהלא מורשה וזאת הכוונה,כי אתה מיוצג את המותג

ואת זה חבר יקר אתה לא רושם או כותב,אולי בגלל שלא אתה אישית חתמתה על החוזה נציגות!!!

פורסם
קודם כל תודה על הענות של כולם , אני באמת חיפשתי תשובות על מה זה ואיך מתחזקים וכמה פחות או יותר המחירים וקיבלתי תשובות .

דבר שני , אני מאזור המרכז (מרמלה) , הייתי שמח לשמוע המלצות על אנשים שעושים ציפוי ננו ברמה גבוהה ובמחיר הוגן .

רמלה זה מעולה, הסדנה של שלומי נמצאת כמה דקות נסיעה ממך במושב עזריה.

לא תתאכזב.

יעקב, יכול להיות שרשמת ש״מורשה״ מחייב אותך לקחת כפול על יישום?

(תשובה קטנה של כן/לא במקום מניפסט תעזור יותר).

"יאללה בירי".

פורסם

יעקב אלטר שאלה לי אלייך, אתה מיישם את הציפוי si3d כולל הכנה כולל פוליש ב 1500 שקל?! אם כן אתה זול יותר מדיטיילרים עם הרבה פחות ניסיון שיש לך שמככבים כאן בפורום. אם זה נכון המחיר, שאפו אני הלקוח הבא.

פורסם

מצטרף להמלצה על שלומי, תוכל לראות בפורום את העבודה שלו על הרכב שלי.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

• תוכן חדש...