Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי אני מנסה לתרגם משפט מנוהל של של משרד ממשלתי מעברית לאנגלית. ועדיין לא הצלחתי למצוא משהו שיספק אותי מבחינת נאמנות למקור ונשמעות נורמלית באנגלית, להלן המשפט:"הכיתוב יופיע בצורה בולטת ומובחנת ביחס לרקע החזותי." תודה על עזרתכם

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

The text will appear in a visually distinct contrast to the backgroud

או משהו בסביבה של זה, אפשר לשחק עם המשפט למשל

"A distinct text... to contrast the visual background"

קשה להחליט על התרגום העדיף בלי לדעת את כל ההקשר.

מדובר על תיאור לדרישה, הסבר לקראת מבחן כלשהו, או משהו אחר?

Skickat från min LG-D855 via Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

הצעה נוספת:

The writing/text will salient and distinguished in relation to the visual background

(לא בעל מקצוע, אז אם אתה לא מקבל גרין קארד בגלל התרגום זה לא אחראיות שלי... :-D מה שכן מכיר מישהי שמתרגמת עברית\אנגלית וההפך כמקצוע, אם תרצה אשלח לה את זה).

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

...There should be sufficient distinction between foreground text and the background...

הצעה כללית. חפש באתרים של חוקי נגישות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אי אפשר להיות בטוחים בתרגום בלי לדעת את ההקשר המלא.

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אני קורא אותך לסדר, זה שגידלת זקן לא אומר שמותר לך להתחכם!

• תוכן חדש...